До неотдавна младите хора мечтаеха да станат лекари, инженери и

...
До неотдавна младите хора мечтаеха да станат лекари, инженери и
Коментари Харесай

Какъв тип инфлуенсър си според зодията?

До наскоро младежите мечтаеха да станат лекари, инженери и астронавти, през днешния ден обаче ползите на доста от тях са ориентирани в по-различна посока. С други думи – доста от тях се стремят да бъдат авторитетни лица в обществените мрежи. И за какво не, откакто тази им позиция им разрешава да стават звезди с милиони почитатели и да печелят пари, за които учители и лекари единствено могат да си мечтаят.

Днес доста милениали изкарват прилични и даже забележителни приходи, изявявайки се като блогъри или влогъри.  Всичко, от което се нуждаете, са положителни умения за наблюдаване и доста харизма и убеденост. В взаимозависимост от вашите ползи можете да решите какъв тип инфлуенсър желаете да бъдете. Но звездите имат огромна дума в това. С други думи, вашият зодиакален знак може да подскаже значително какъв вид инфлуенсър ще излезе от вас. Например, в случай че сте блогър, чиято зодия е Рак, може да предпочетете да блогвате за храна и готвене.

И по този начин, дано забележим какъв вид блогър сте според зодията си:

Овен

Овенът евентуално ще бъде човек, който диктува трендовете в света на модата. Държите доста на външния си тип и сте първите, които пробват нови неща. Вие сте роден водач. Така че ще ви е елементарно да склоните хората и да наложите мнението си на почитателите си, защото сте преобладаващият вид.

Телец

Телците са известни гастрономи. Вие сте доста чувствени и обичате първокласните неща. Така че на вас най-добре ще ви отива да вършиме блогове за кулинарни трендове и начин на живот артикули. Обичате да пишете за заведения за хранене, хотели, спа центрове и всичко, което глези човешките сетива. За вас това е като да изживеете фантазията си.

Близнаци

От Близнаците стават отлични блогъри за мода и хубост. Те имат нют към стилните трендове, обичат смяната и са доста изобретателни. Модата им подхожда, тъй като нищо в нея не е непрекъснато. Тенденциите не престават да се трансформират, както и настроенията на Близнаците. Освен това Близнаците са известни с възприятието си за комизъм. Те могат да пишат за всичко по занимателен и занимателен метод, което им обезпечава доста почитатели. Тъй като са фенове на естетиката, те са любопитни и към продуктите за възстановяване на хубостта.

Рак

Ракът е доста грижлив знак. Представителите на този знак обичат да се грижат за хората физически и прочувствено. Те са положителни готвачи и буйни пътешественици, които обожават да споделят своите кулинарни опити или снимки от разнообразни посетени от тях дестинации, като разгласяват видеоклипове и фотоси в Youtube и Instagram.



Лъв

Лъвовете могат да бъдат чудесни развлекателни влогъри, защото обичат да се показват пред аудитория. Те също са от хората, които записват всеки миг от живота си и го качват в обществените медии. Те са същински крале и кралици на драмата.

Дева

Девата се интересува доста от здравето и храненето. Може да желаете да бъдете здравен треньор или диетолог, който написа за органични храни, вегански диети, йога и зумба стратегии. Освен това обичате да споделяте предписания за здравословни салати и смутита. Обичате да споделяте научни неща за болести и медикаменти.

Везни

Везните обичат всичко красиво. Вие сте артистични и изобретателни. Влюбени сте в любовта. Напълно допустимо е да водите блог за обич, романтика и брак. Можете да напишете брачен блог или да вършиме влогове за мода, хармония, както и за грим. Везните са много съвременни и се грижат добре за външния си тип. Везни също е знакът на брака. Така че бихте желали да пишете за сватбени рокли, флорални аранжировки и така нататък А за какво не и за дестинации за меден месец.

Скорпион

Като Скорпион имате бездънен интерес към окултното и свръхестественото. Така че може да желаете да вършиме блог за астрология, паранормални срещи и така нататък Сексът също е тематика, близка до сърцето ви, тъй че е допустимо да пишете на тематики, свързани със секса. Всичко, което е необичайно, извънредно и така нататък, пленява въображението ви. Но някои Скорпиони са склонни да се насочат към духовността и биха могали да блогват тематики по духовни въпроси.

Стрелец

Стрелецът е знак, който обича заниманията. Те обичат да пътуват и да имат завършения. Така че може да станете туристически блогър, който обича да изследва екзотични места и да написа за тях. Обичате да публикувате фотоси за занимателните моменти, които сте прекарали на разнообразни места. Вие също обичате да вършиме влог за вашите домашни любимци, защото Скорпионите обожават животните.

Козирог

Вие сте амбициозният вид с ясни цели в живота. Когато не сте затънали до колене в работа, вие мечтаете за високопарния живот, който ще водите един ден. Така че вашите блогове ще са за прогрес в живота и откакто стигнете до върха, можете да бъдете авторитетен човек в сегмента на първокласния метод на живот. Обичате да споделяте фотоси за срещите си с известни обществени персони и изключително селфита с значими хора и звезди.

Водолей

Водолеите са бунтовници с огромни сърца. Винаги се борите за положителни дела и новобранци. Да си безсънен е метод на живот. Обсебени сте от желанието да повлияете на другите да станат по-социално осъзнати и състрадателни. Така че за вас обществените медии са платформа за повишение на осведомеността по отношение на обществените несгоди и по какъв начин да се борим с тях.

Риби

Риби е утопичен и артистичен знак. Може да сте художник или фотограф. Обичате да споделяте своята неповторима визия със света. Вашите страници в Инстаграм ще демонстрират вашите творби на изкуството. В блоговете ви можете да размишлявате за изкуството или фантазиите, които построяват вашия свят и които употребявате, с цел да създадете вашите вълшебен творби на изкуството.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР