До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ

...
До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ
Коментари Харесай

MultiSIM на Yettel позволява използването на смарт часовник и смартфон с един мобилен номер

До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ с LTE моделите на Apple, SAMSUNG, HUAWEI и TicWatch, ще употребява услугата без месечна такса за първите 6 месеца
Това лято Yettel започва акцията „ Смело напред “ за поощряване на по-активния метод на живот. Проучване, направено в тази връзка, демонстрира, че смарт технологиите се употребяват от потребителите най-вече за детайлно следене на дневна интензивност (брой крачки, пулс, изгорени калории), обмисляне на тренировки, хранене и режим. Чрез приложение в смарт телефона или с фитнес гривна и интелигентен часовник 30% от потребителите наблюдават физическата интензивност, изминато разстояние, разхода/приема на калории, изготвят хранителен режим и така нататък, като близо половината от тях (42%) разчитат за това на умните си часовници.

В отговор на тази наклонност Yettel дава на всички свои клиенти, имащи смарт часовници с eSIM, опцията да се почувстват по-свободни, до момента в който спортуват, като се възползват от новата multiSIM услуга на телекома  и оставят мобилния си телефон вкъщи, без да губят връзката с него.

multiSIM е услуга, която разрешава един номер по едно и също време да бъде употребен както на смарт телефона на потребителя, по този начин и на неговия смарт часовник. Необходимо изискване е смарт часовникът да има eSIM (LTE) функционалност. Възможността за работа на един номер и тарифен проект с две мобилни устройства разрешава на всеки, който спортува, само че не желае да се разделя с мобилната връзка, да остави умерено своя телефон в шкафчето в съблекалнята или даже у дома, до момента в който практикува това, което обича – джогинг, футбол, баскетбол, волейбол и даже плуване. Услугата прави всеки интелигентен часовник с eSIM и е изцяло задоволителен за туристите, които умерено могат да оставят своя смарт телефон у дома и да продължат да имат връзка със света, както и да мерят интензивността си, където и да са, носещи само своя часовник със себе си.

Всички, задействали услугата до 31 юли, получават опцията да я употребяват без месечна такса за първите 6 месеца, дружно с някой от смарт часовниците Apple Watch LTE или LTE смарт часовниците Samsung, Huawei, TicWatch, предлагани в магазините на Yettel. След приключване на първичния 6-месечен интервал без възнаграждение, услугата се таксува на цена от 4.99 лева с Данък добавена стойност на месец.

Проучването на Yettel демонстрира, че измежду дейните жители 5% сигурно декларират предпочитание да се снабдят с някаква технология, като 31% са безапелационни, че биха се сдобили със смарт часовник. Мобилният оператор дава отговор с съществуването на голям брой настоящи модели умни часовници с multiSIM функционалност в своето портфолио.

Сред тях са най-новите в цели осем разновидности. Също и две разновидности на Huawei Watch 3 Pro LTE, три LTE разновидности на Samsung Galaxy Watch 4 и TickWatch Pro 3 LTE, . Моделите оферират редица спортни режими, съветници за подготовка и опция за непрекъсната съгласуваност посредством eSIM и LTE вградена антена. От тях могат умерено да бъдат провеждани диалози и даже да се правят редица присъщи за смарт телефоните благоприятни условия.

Повече информация за атрактивните оферти на Yettel за деен метод на живот .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР