До края на годината ще бъдат преместени електрическите кабели и

...
До края на годината ще бъдат преместени електрическите кабели и
Коментари Харесай

Кметът към строителите на „Модър-Царевец”: Да свършим в кратък срок, за да не се налагат санкции

До края на годината ще бъдат преместени електрическите кабели и положен чугуненият тръбопровод в сектора от ул. „ София “ до ул. „ Перуника “, с цел да продължи работата по „ Модър-Царевец “. Този ангажимент пое Бончо Бончев от консорциум ДЗЗД „ Еко Проект – Пловдив “, реализатор на плана на ВиК за създаване на Южния обходен колектор, на работна среща, проведена от кмета Костадин Димитров. На нея участваха и заместник-кметът по строителство и вложения инж. Тошо Пашов, кметът на регион „ Южен “ Атанас Кунчев, шефът на ВиК Пловдив инж. Антон Гълъбов, както и представителите на компании и институции, които имат отношение към строителството на „ Модър-Царевец “ и Южния обходен колектор. „ Умишлено сме се събрали в толкоз необятен кръг, с цел да почистим детайлите, които бавят работата по двата плана. Молбата ми е да положите всички старания, с цел да приключим с този сектор в оптимално къс период, с цел да не се стига до налагане на наказания “ , обърна се към участниците в срещата Костадин Димитров.
След като казусът с 20-волтовите кабели бъде решен, продължава работата по общинския план „ Модър-Царевец “. Управителят на фирмата-изпълнител „ Драгиев и Ко “ ООД Цанко Драгиев даде обещание, че строително-монтажните действия в зоната ще започват при започване на януари идната година и ще приключат до края на април, което ще даде опция да бъде пуснато придвижването в сектора от бул. „ Коматевско шосе “ до бул. „ Хаджи Димитър “.Кметът Костадин Димитров бе безапелационен, че облекчаването на трафика в Пловдив би трябвало да стане колкото може по-скоро и даде за образец съботния ден, когато при асфалтирането на бул. „ Дунав “, колоната от коли е стигала до с. Труд.
Съзнавам, че неудобството, което пътните поправки и разкопаните улици основават на пловдивчани е голямо, по тази причина желая градът да се отпуши допустимо най-бързо “ , отсече Костадин Димитров.
Участниците в срещата се схванаха да се събират в същия формат на всеки две седмици, с цел да синхронизират работата по двата плана и да отстраняват незабавно появилите се спънки.
Източник: trafficnews.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР