До края края на април ще кандидатстваме за чакалнята на

...
До края края на април ще кандидатстваме за чакалнята на
Коментари Харесай

Спешно подаваме документи за влизане в чакалнята на еврозоната, обяви Борисов

До края края на април ще аплайваме за чакалнята на еврозонота. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Хасково.

Той посети локална компания за произвеждане на защитни маски, чиито артикули са одобрени от Европейския съюз. "Много компании в България създават маски, само че както се споделя, вашата беше посочена от Бундестага. За нас след това ще има ли по една маска подарък? Защото съм сигурен, че по български ще намериш недостатък на тая, с която съм ", съобщи министър председателят на влизане в цеха.

"Сред тия продукти ще има след това да ни подиграват ", пошегува се министър-председателят сега, в който мина през фирмения магазин на предприятието, в който се продава долни дрехи.

Борисов помоли публицистите да не влизат с него в самия завод, с цел да може да се съблюдава отдалеченост.

"Добър ден, по какъв начин сте булки? Добре да сте? Интересни продукти вършиме, само че дойдохме да ви благодарим персонално, тъй като вашите маски бяха първите, утвърдени от Европа ", обърна се министър председателят към шивачките.

"На Нанков може ли за сватбата най-после да произведете един подарък? Тя стана прословута неговата женитба ", пошегува се още веднъж Борисов.

От компанията се похвалиха, че нямат нито един скъсен чиновник.

Текстилът, от който се създават маските, е първокачествен. Не се прави компромис с качеството, увериха производителите. Платът е памук, има и филтърен материал. Той е непромокаем както от вътрешната страна, по този начин и извън. Една маска може да се носи 3-4 часа, по-късно се пере, глади се, качествата й се резервират.

На ден се създават по 3000-4000 бройки.

"Дойдох да благодаря на хората, тъй като това е компанията, която предлага най-хубавото качество. Освен, че не са съкратили служащи, са вдигнали заплатите, пред тях се отваря и огромен пазар. Прекрояваме стопанската система ", зави министър председателят след визитата.

"За това обикаляме и преструктурираме, с цел да могат хората да си хранят децата. С финансовия министър, Сачева и Дончев ще обсъдим по какъв метод самотни майки да получат средства, с цел да си устоят децата ", разгласи Борисов.

До края края на април ще аплайваме за чакалнята на еврозонота , стана ясно още от думите на премиера.

"Мога да си направя една огромна рецензия към себе, че се огънах, когато решително вървяхме към чакалнята на Еврозоната. Виждате, че в този момент трилони Европейската централна банка отпуска за възобновяване. Тези, които са в еврозоната, ще разполагат с милиарди евро, а останалите ще теглят големи задължения и то на големи лихви " акцентира Борисов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР