До 31 август всички, които пътуват към Гърция, трябва да

...
До 31 август всички, които пътуват към Гърция, трябва да
Коментари Харесай

До 31 август пътуваме до Гърция с електронен формуляр

До 31 август всички, които пътуват към Гърция, би трябвало да попълнят електронни формуляри PLF (Passenger Locator Form), оповестиха от Главна дирекция " Гранична полиция ".

Властите прецизират, че данните за контакт в Гърция, които би трябвало да попадат във формуляра, наличен на адрес https://travel.gov.gr, се попълнят най-късно предния ден преди идването им в страната.

До 29 юли се вкарва краткотрайно ограничаване на влизането от България на всички сухопътни и жп гранични пунктове, като се изключи Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата – Промахон ". Влизането ще е допустимо на този граничен пункт единствено с негативен резултат на РCR тест за ковид, изработен през последните 72 часа преди идването в Гърция. Документът би трябвало да е на британски език, да съдържа име и фамилия, номер на паспорт или персонална карта.

Ограниченията не се ползват във връзка с притежатели на позволение за престой или главно местопребиваване в Гърция, прекосяването на товарни коли за транспорт на артикули, както и пътуващи по безусловно наложителни бизнес или служебни аргументи, което се потвърждава със съответния документ. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР