До 18 май в се предлагат смартфони с атрактивни пролетни

...
До 18 май в се предлагат смартфони с атрактивни пролетни
Коментари Харесай

Пролетни намаления на смартфони в онлайн магазина на Vivacom

До 18 май в се оферират смарт телефони с атрактивни пролетни отстъпки. Клиентите могат да избират сред разнообразни марки и устройства с разнородни характерности по отношение на своите потребности. Промоционалните цени на смарт телефоните са годни при подписване на нов контракт или възобновяване на настоящ, или закупуване на устройството в брой или на погашение.

500 лева е понижението на сгъваемия смарт телефон в композиция с проект Unlimited 150. Флагманът сплотява мощ и отлични работни характерности с новаторски и стилен сгъваем дизайн. Той предлага огромен 6.2-инчов главен OLED екран, сгъващ се на половина. Устройството има и 2.7-инчов OLED външен Quick View екран, който разрешава на потребителите да дават отговор на известия, да ръководят музиката си, да употребяват навигация, а също и да набират и да приказват елементарно и комфортно, даже в сгънато положение. Motorola razr 5G е съчетаем с 5G мрежaта на Vivacom

С отстъпка до 300 лева от постоянната цена потребителите могат да закупят и сгъваемия смарт телефон в композиция с проект Unlimited 150. В сгънато положение размерът на екрана му е 6.6 инча, а при разгъването му се трансформира в 8-инчов FullView екран. Сгъването и разгъването на Mate Xs се реализира благодарение на Falcon Wing панта открай до край, формирана от над 100 съставния елемент, а структурата на екрана е двуслойна и полимерна. Моделът предлага висока продуктивност, обезпечена от осемядрения процесор Kirin 990, който разрешава и потребление на устройството в Multi-Window режим.

На специфична цена с до 200 лева отстъпка се предлага и различен впечатляващ модел на Motorola -. Смартфонът има елегантен 6.7-инчов FHD+ OLED екран с 90 градусови извити ъгли и периодичност на освежаване на картината 90Hz. Motorola Edge+ се отличава с процесор Qualcomm Snapdragon 865, тройна камера със 108 МР главен датчик и огромна батерия с потенциал 5000 mAh.

За почитателите на марката OnePlus в актуалната онлайн промоция е включен. Смартфонът предлага впечатляваща задна камера, мощен процесор, бистър тон и огромна батерия. Моделът е съчетаем с 5G мрежата на Vivacom и идва в комплект с безжичните слушалки Oneplus Bullets Wireless Z.

С до 200 лева отстъпка може да бъде закупен и смарт телефонът, приближаващ в комплект с безжичната колонка LEXON BT. Моделът комбинира изкуствен интелект с мощен процесор, просторен екран, четворна съществена камера и огромна адаптивна батерия. TCL 10 Pro има още грациозен и новаторски дизайн и 3D стъкло с безпрепятствено, матово покритие.

Отлично предложение от междинния клас смарт телефони е. Устройството има моден дизайн, екипиран е с четворна съществена камера, огромна батерия и екран, с периодичност на освежаване 90Hz. Има вградена NFC функционалност и идва в комплект с безжичните слушалки REALME Buds Q

Всички устройства част от актуалната онлайн промоция на Vivacom до 18 май могат да бъдат открити.   
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР