Дните около есенното равноденствие винаги са заредени с огромно желание

...
Дните около есенното равноденствие винаги са заредени с огромно желание
Коментари Харесай

Есента дойде. 5 неща, без които губим късмета

Дните към есенното равноденствие постоянно са заредени с голямо предпочитание да подредим и хармонизираме живота си отначало.  Напомня ни за цикличността и салдото в природата. Нашепва ни, че животът е игра на светлината и тъмнината, които са във безконечен блян към естетика между тях. Дава ни следващото удостоверение, че животът търси баланс сред това, което пазим дълбоко в себе си и всичко друго, което сме склонни да пуснем да си отиде вечно.За разлика от лятното равноденствие, в този момент денят и нощта си разделят съвсем по равно дванайсетте часа на денонощието, като оттук насетне

 https://change-life.eu/wp-content/uploads/libra-star-zodiac-1024x775.jpg

а с усилването на листопада времето ще забавя своя ход. С него ние ще ставаме по-бавни, носталгични, само че и по-балансирани. Влизаме в царството на Везните. Те ни демонстрират по какъв начин в сегашното би трябвало да остане единствено най-нужното и съкровеното.Везните са знак на правораздаването, равенството, връзките и договорите. Те въплъщават по едно и също време двойнствеността, салдото и прехода. Тази зодия ни учи да търсим и намираме хармонията, да почитаме себе си и своите потребности тъкмо толкоз, колкото почит отдаваме и на близките.През идващите седмици от ден на ден ще се фокусираме върху връзките, партньорствата, общността. В центъра на вниманието ни са общите старания за поддръжка на цялото, без които салдото не би бил вероятен!Слънцето във Везни ще ни помогне да структурираме връзките,

 https://cdn.marica.bg/images/marica.bg/141/640_141164.jpeg

И защото Слънцето се намира в интервал на „ проваляне “, то е прекомерно несигурно в себе си и това е повода все по-често да търсим публичното мнение, а освен персоналната преценка.С есенното равноденствие идва и най-важния интервал в годината, а и за всеки човек. Става дума за избор, промяна и взимане на решения.5 неща са наложителни, без тях шансът ще ни избяга през есента.

Слушайте интуицията си повече от всеки път Именно тя ще ви помогне да извършите избора сред материалното и духовното, сред пътя от предишното и посоката за бъдещето. Тя ще ви помогне да намерите златната среда сред вашето персонално мнение и общите ползи.

Отървете се от непотребните нещаНе става дума единствено за есенното разчистване на дрешника и преподреждането на мазето. Отървете се от неприятните мисли, другояче депресията ще ви свари неподготвени. Отстранете и неприятните привички, другояче ще ги носите цяла зима.

Довършете започнатите каузи. Не е в този момент време за подготовка. Всичко, което сте почнали през лятото, се пробвайте да го приключите още при започване на есента. Иначе ремонтът ще се проточи по-дълго от предстоящото, а смяната на работното място ще се отсрочи за следващата година.

Спазвайте обещанията, които не са изпълнени.Търпеливите упования на хората през лятото отлетяха, ще бъдем предизвикани да вземем решения под напън, събитията ще са напрегнати и трансформиращи. Най-силно ще се усеща това в идващите няколко дни, когато персоналните ни ползи могат да навлязат в спор с публичните.

Сега е времето за значимите решения. Отдавна мечтаете за смяна, само че страхът надделяваше. Е, в този момент идва времето на уравновесените решения, не на прочувствените. Планирайте деликатно, а след това бързо действайте. Следващата точка за равносметка идва чак на 21 декември, когато ще настъпи Зимното слънцестоене и Слънцето ще навлезе в Козирог. Тогава ще настъпи и астрономическата зима, а с нея и новата смяна на духа и силата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР