Дни след мащабната акция по почистване в пловдивския квартал Столипиново,

...
Дни след мащабната акция по почистване в пловдивския квартал Столипиново,
Коментари Харесай

След почистването на „Столипиново”: Заснеха нарушители, изхвърлящи боклуци от камион

Дни след огромната акция по разчистване в пловдивския квартал „ Столипиново ”, локалните поданици започнаха още веднъж да натрупат отпадъци на противозаконни сметища. Клип на демонстрира по какъв начин се изхвърлят отпадъците непосредствено от камион.



Акцията по почистването на квартала завърши за три дни, а извозените боклуци са близо 200 тона. Тя се организира след сигнал до основния прокурор и след инспекция на Окръжна прокуратура в града под тепетата.

Нарушителите се опитваме да стопираме дружно с всички институции. Полицията е на място непрекъснато. Гражданите на региона, които видят нерегламентирано бунище, също могат да ни алармират. Само, в случай че се борим дружно с този проблем, можем да успеем, акцентира пред NOVA шефът на Оперативна програма " Чистота " Димитър Георгиев. Той уточни, че прокуратурата се е самосезирала по отношение на новия клип, на който се вижда по какъв начин от камион се изхвърлят още веднъж отпадъци. Номерът на автомобила се вижда, тъй че се надяваме причинителите да бъдат открити и глобени, уточни Георгиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР