Дневен хороскоп за 31.12, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 31.12, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Неочаквани успехи значително подобряват деня за една зодия

 Дневен хороскоп за 31.12, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Възможни са непредвидени материални триумфи - плод на ваш нескончаем труд.  Трудностите сутринта ви пречат да се справите със отговорностите си. Причината е и във ваши сътрудници, които нямат незабавна работа, само че непрекъснато ви досаждат. Не се колебайте да ги помолите да излязат. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Вечерта посрещнете Новата 2021 година и се усамотете в компанията на най-близките си хора.

ТЕЛЕЦ

Откажете се от начинанията и не се срещайте с хора, които съзнателно ви губят времето. Не настоявайте вашите сътрудници непременно да се съгласят с препоръчаните от вас промени. Отложете деловите срещи, в случай че не сте подготвени с предложенията за съдействие. Постигнете мечтаната финансова непоклатимост. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования. Дали ще приемете изневярата на половинката си и ще простите и по-късно ще се отдадете на полови удоволствия зависи от вас. Посрещнете Новата 2021 година.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не навлизате в непозната територия, да не изземате задания в последния ден на годината, единствено тъй като желаете да блеснете с професионалните си благоприятни условия. Ще се неуспехите и ще си спечелите неприятели. Намерението ви да проведете диалози за съдействие няма да ви донесе триумф. Отложете срещите следобяд в този ден. Романтичните запознанства няма да ви донесат предстоящото благополучие. Сексът с непознати сътрудници ще ви сътвори проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. Посрещнете с околните си Новата 2021 година!

РАК

Денят е извънредно сполучлив за всички вас. Не се колебайте и уловете мига на триумфа, с цел да не съжалявате, че сте го пропилели. Не се разсейвайте, а работете интензивно. Справяте се освен със отговорностите си, а и с всички проблеми, които пораждат поради вашите сътрудници. Когато се приберете изяснете връзките с интимната си половинка и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения. Вечерта празнувайте и посрещнете Новата 2021 година.

ЛЪВ

От една страна имате опция да осъществите вашите проекти. От друга страна сте ядосани поради различия и отвращение да приемете мнението на вашите сътрудници. Успехът изисква да сте тактични на работното си място и да не споделяте проектите си. Не отхвърляйте оферти за спомагателна работа са идващия месец. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия. Посрещнете Новата 2021 година.

ДЕВА

Денят ви подарява следващата опция за себеизява и късмет да блеснете с уменията си. Всичко стартирано ви носи триумф, финансова непоклатимост и самопризнание. Ще валят настоятелен оферти. Не се вживявайте в своята незаменимост, с цел да не се окажете през идващия месец без работа поради личната си несъобразителност. Бъдете виновни към фамилните си отговорности в този ден, с цел да съхраните положителния звук в връзките си. Оставете се във властта на възприятията и ще изживеете незабравими полови мигове. Весело посрещане на Новата 2021 година!

ВЕЗНИ

Във ваша изгода е да не организирате настоятелен срещи в последния ден от годината. Грешките може да се окажат съдбовни за вашата професионална и финансова непоклатимост. Бъдете прозорливи при провеждането на настоятелен диалози, свързани с работата ви и подновяването на настоятелен връзки и се приберете по-рано. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, само че и простени. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия! Посрещнете Новата 2021 година.

СКОРПИОН

Денят ви постанова сдържаност, самообладание и успокоение, каквото и да се случва към вас, макар че не ви е елементарно да го постигнете. Избягвайте да се намесвате в разправии, които не са свързани с вас самите. Преценявайте новите запознанства, като се отнасяте към тях внимателно, изключително в случай че не сте фамилни. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че повода е във вашето без причина сринато самочувствие. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение. Посрещнете новата 2021 година с вяра.

СТРЕЛЕЦ

Използвайте насъбраният житейски и професионален опит, с цел да избегнете опитите да ви употребяват. Защитете ползите си. Запознанствата ще ви бъдат потребни. Начинанията няма да ви донесат триумф. Отложете деловите срещи и диалози. Не разчитайте на шанса си. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите връзките си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината. Не се поддавайте на половото привличане посред ви и се приберете при фамилията си, с цел да посрещнете Новата 2021 година! 

КОЗИРОГ

Проблемите са към вас през целия ден. Ще се наложи да обновите и измененията проектите си, с цел да се справите с триумф със служебните си отговорности. Начинанията са нежелателни. Въоръжете се с самообладание и не критикувайте без причина. Не бързайте с решението си за вложения. Ще спечелите повече, в случай че ги отложите. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подобаващата половинка, а това може да се случи тъкмо преди края на годината. Семейните са склонни на изневери, които мъчно ще бъдат оправдани и наказването ще е отнемане от секс. Посрещнете Новата 2021 година!

ВОДОЛЕЙ

Работа в съдружничество ви носи триумф. Не допускайте вашите подозрения да провалят проектите ви. Предпазвайте се от проблеми в персоналните връзки. Не се изненадвайте, в случай че се окаже, че видимо късото съдействие в този ден може да се трансформира в дълготрайно делово партньорство. Компромисите от ваша страна са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост и приготвят празничната софра. Сексуалните ви връзки най-накрая се възстановяват. Посрещнете Новата 2021 година.

РИБИ

Трудно ще избегнете затрудненията в връзките с вашите близки. Планирайте дилемите си. Отложете деловите срещи, тъй като няма да са сполучливи. Не подготвяйте контракти за финансово съдействие, в случай че сте решили да разширите бизнеса си. Сторете го идващия месец. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки. Последствията са отрицателни на първо място за вас. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници в навечерието на Новата 2021 година, която е добре да посрещнете с чиста съвест и положително въодушевление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР