Дневен хороскоп за 31.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНРазправии ще ви

...
Дневен хороскоп за 31.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНРазправии ще ви
Коментари Харесай

Лъвове, поставете ново начало, Стрелци, правете компромиси

 Дневен хороскоп за 31.05.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Разправии ще ви обхванат напълно. Преценете добре опциите си и не разчитайте на помощ. Ще се справите с компликациите сами. Пътувайте! Предпазвайте се от неточности. Внимавайте да не влошите финансовото си състояние. Ако сте на работното си място се справяте добре със отговорностите си. В интимните връзки се радвате на приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ТЕЛЕЦ

Бъдете виновни съм отговорностите си на вашето работно място, макар че на мнозина въобще не им се работи. Заемете се задълбочено със дилемите, които поехте предходния ден. Нямате причина да спорите с вашите сътрудници, макар че се изкушавате, единствено тъй като се чудите по какъв начин да се измъкнете и да не се занимавате със служебните си отговорности. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние поради опитите на неприятели да блокират персоналния ви живот. Не пропускайте да докажете на обичаните си хора, че половият ви живот с тях е наслаждение за вас. 

БЛИЗНАЦИ

Ще жънете плодовете на своя труд. Очаквайте доходи, за които ще научите през днешния ден. Парите, които ще получите са добре пристигнали. Общуването е затруднено, поради опитите ви да напътствате всички. Не прекалявайте с щедростта си. Стабилизирайте връзките си и завоюваните позиции на работното място. Денят е удобен най-вече за дамите, родени в знака. Съдбата им дава обещание нови сантиментални запознанства. Опитайте се да изгладите връзките си с обичаните си хора, изключително след снощния отвод от секс. 

РАК

От сутринта ще се изнервите от разправии с сътрудниците си и ще сте раздразнителни. Не създавайте сами компликации на работното място, а премълчавайте и се задълбочете в дилемите си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е безпричинна и вреди и на вас и на близките. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, през днешния ден можете да срещнете подобаващия сътрудник. Помислете си дали това е мечтаното от вас благополучие. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанията им в леглото.

ЛЪВ

Поставете ново начало на вашето работно място и не позволявайте на близките да провалят деня ви с разправии и прищявки. Успехът е с вас и ви дава обещание самопризнание. Откажете отправените ви настоятелен оферти. Няма да са преференциални за вас и може да повлекат финансови загуби. Прибързаността в диалозите с обичаните ви хора е причина за недоразумение. Не са уверени в възприятията ви и желаят да се разделите. Няма да сте подготвени за полови удоволствия вечерта, а това е още един мотив за препирня. По-добре не ги пропускайте.

ДЕВА

Пътуванията са сполучливи. Ще се окажете под покровителството на авторитетни хора и ще осъществите проектите си за бъдещите си професионални триумфи. В общуването запазете успокоение. Не напрягайте атмосферата. Начинанията са сполучливи, даже и в случай че са свързани с дома и фамилията. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви подбуден към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка. Опитите на вашите родственици да ви принудят да се отдадете на полови прекарвания с определен от тях са в прорез с вашия морал.

ВЕЗНИ

Завършете до края на деня незабавните задания, проведете деловите си срещи. За отмора мислете вечерта. Излезте на разходка или отидете на посетители. Избягвайте финансовите загуби поради припряност и недовиждане. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно, тъй като имате потребност от отмора. В диалозите с обичаните ви хора не би трябвало да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и си доставете незабравими полови наслаждения.

СКОРПИОН

Денят ще е сложен за вас. Не се товарете непринудено със отговорности, които не са ваши.  Не позволявайте да ви употребяват. Ако желаете можете да пътувате. На работното място не провеждайте настоятелен диалози.  Ваши познати желаят да работят с вас. Не разговаряйте с тях за предопределение. Оставете тази задача на сътрудниците си. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете компромисни и да не надхвърляйте опциите си. Внимавайте с нетактичните си изявления и грубовати смешки, с цел да не си създадете врагове измежду вашите сътрудници и другари. На работното си място се освободете от напрежението, с цел да се справите добре със отговорностите си. В персоналният живот може да настъпи изстудяване на възприятията,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

КОЗИРОГ

Обърнете внимание на държанието си. Сдържаността ви при настоятелен срещи може да се схване като безчувственост и надменност, отблъскваща сътрудниците ви, които мъчно ще одобряват държанието ви. Пазете се от отрицателно въздействие, което цели да ви тласне в неправилна посока. Успехът е с вас на работното ви място. Ревността ви е надхвърлила разрешените граници и ви пречи да прецените вярно възприятията си. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

ВОДОЛЕЙ

Денят е удобен за творчество, което ще ви сътвори положително въодушевление, като отплата за непредвидените персонални проблеми, изникнали в този ден. Обмислете нови благоприятни условия за професионална изява, която ви носи и положителни доходи. Не бъдете алчни и не искайте да получите и това, което не ви се поставя. Влюбени сте, само че и неуверени в възприятията си. Отново рискувате да изневерите, единствено с цел да изпитате силата им, само че ще си навредите. Ако изневярата се състои единствено в обяд или вечеря, не е съдбовно, само че не си позволявайте полов контакт.

РИБИ

Днес сте енергични имате опция да постигнете нечуван триумф на работното място. Късметът е на ваша страна, в случай че не се предоверявате на всеки, които желае да ви бъде потребен. Финансови загуби, провокирани от непознати неточности, ще ви скапват настроението. Бъдете деликатни, с цел да избегнете проблемите. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните да не изневеряват. Желанието за полови наслаждения с различен сътрудник е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР