Дневен хороскоп за 19.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНРазчитайте изцяло

...
Дневен хороскоп за 19.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНРазчитайте изцяло
Коментари Харесай

Конфликти се вихрят около една зодия днес

 Дневен хороскоп за 19.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Разчитайте напълно на съобразителността си и на опцията да намерите ексцентрични способи за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови триумфи. Нежеланието ви да деянията схващане към предлагането на сътрудниците си и да измененията методът си на работа е във ваша щета. Не сте в въодушевление за диалози с брачния си или съкровен сътрудник, тъй като сте изтощени и напрегнати. Това ви отдалечава от обичаните ви хора и от половите удоволствия. Не ги пропускайте, тъй като ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

Ще ви е мъчно да се примирите с обидните думи изречени от ваш сътрудник. Не сте подготвени да простите и по тази причина споровете с управлението и сътрудниците ви са действителна заплаха, която може да ви навреди. Деловите диалози са несполучливи. Отложете ги. Нереалността на проектите може да докара до финансови загуби. Разправия с брачния сътрудник, провокирана от вас, няма да приключи във ваша изгода. Рискувате да се разделите, освен това поради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови родственици. Сексуалните ви връзки са в цялостен застой, което вреди на душeвността и здравето ви.

БЛИЗНАЦИ

Не допускайте неуспех откакто сте пожънали нечуван триумф предходния ден. Успехът си гарантирате, в случай че сменяте тактиката си съгласно събитията. Изпълнявайте директните си отговорности на работното място. Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на фамилни проблеми и работата ви да изостане. Разрешете проблемите в персоналния си живот, само че като осъзнаете и своите неточности, тъй като и вие постоянно допускате погрешно държание или изричате обидни реплики. Възвърнете си любовта и хармонията в фамилните връзки. 

РАК

Стараете се да поддържате връзка с разнообразни хора, като че ли търсите нова среда. Завършете всички стартирани занимания и обмислете новите. Не се разсейвайте, с цел да не загубите на вятъра времето си. Не очаквайте вест за парите, които към този момент се надявате да получите. Ще закъснеят с няколко дни. Бъдете внимателни при настоятелен диалози и срещи. Семейството ви чака повече внимание от вас. Не забравяйте, че възприятията би трябвало непрекъснато да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата претовареност, изтощеност и неспособност да се почувствате във форма.

ЛЪВ

Преди да се доверявате на поднесената ви информация я проверете персонално. Днес се пазете от прибързани дейности. Конфликтите са поради промени на работното място, които не желаете да обсъдите. Очаквайте да получите уведомление за доходи, които ще ви зарадват тъй като идват в точния момент. Деловите срещи са сполучливи. Хармонията в персоналните връзки ви зарежда със сили. Вечерта ви чака сантиментална вечеря, последвана от незабравими полови мигове. Денят не е добър за подписване на брак, в случай че сте родени в огнени знаци, тъй като ще воювате с колегата си.

ДЕВА

В този ден сте в положително въодушевление, което не е знак, че би трябвало да сте услужливи за мързеливите си сътрудници. Не проявявайте експанзия и не показвайте неспокойствие без причина. Звездите ви поддържат във всички инициативи. Не пропускайте положителните благоприятни условия, които ви подарява Съдбата. Прекалено сте уверени във верността на интимния си сътрудник и пропускате опасността, надвиснала поради ваши неприятели, които желаят да навредят на връзките ви. Не изяснявайте връзките си до момента в който сте в леглото и сте се отдали на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Дори и в случай че сте възнамерявали посещение не ви предлагам да пътувате на огромни дистанции. Бъдете внимателни към новите си познати. На работното място се предпазвайте от неточности. Страдате поради невъзможността ви да оцените действително характерите на хората, с които се срещате, а това вреди на деловите ви връзки. Не създавайте причина за скандал с ваш инатлив сътрудник. Не пренасяйте проблемите си вкъщи, с цел да не навредите на връзките с околните си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със полови удоволствия.

СКОРПИОН

Трудностите, които не сте очаквали ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да измененията желанията си, с цел да се справите със отговорностите си. Разговорите за финансова поддръжка ще бъдат задоволени, само че забравете за начинанията. Стабилизирайте постигнатото от началото на годината. Брачният ви сътрудник се съмнява в възприятията ви, по тази причина се постарайте да му докажете, че няма причина за терзание. Не се надявайте,  че в случай че се отдадете на полови удоволствия разправията ще ви се размине, тъкмо противоположното - може да се задълбочи.

СТРЕЛЕЦ

Не се поддавайте на претенции за промени, които не сте планували. По-добре изчакайте и обмислете всички свои хрумвания в елементи. Склонни сте към спорове. Пътуванията реализирайте с публичния превоз. Трудности няма да липсват, тъй като сте склонни да се откажете от настоящите си задача и и да се отдадете на други, които ви притеглят. Семейните ви връзки са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте фамилни, през днешния ден ще срещнете подобаващ сътрудник и ще се влюбите безумно. Не бързайте със половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Не е изключен спор с управлението и експанзия от страна на непознати хора, озовали се инцидентно във вашето обграждане. Разсеяност може да докара до финансови загуби. Не се опитвайте да завършите дилемите си за по-кратко от избраното време. Възможни са неточности, които мъчно ще поправите. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Внимавайте, тъй като в случай че сте фамилни може да ви заловен в невярност. Няма да се почувствате добре, в случай че се отдадете на полови удоволствия със инцидентни сътрудници поради ината си.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви ден, допускащ стабилизация. Всичко, което предприемате, би трябвало да е рационално. Подхождайте реалистично към действителността към вас, с цел да си спестите неуспехите. Не подценявайте нормалните си служебни отговорности поради срещи и диалози, които не са свързани с работата ви. Разправии непрестанно ще ви припомнят за себе си, подтиквани от вашите недомислени дейности за изясняване на връзките, създаващи спорове в фамилията. Не са изключени проблеми с интимния ви сътрудник. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на другари, поради които пропускате половите мигове.

РИБИ

На работното място ще ви възложат задания, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали инструкции и този факт ви затруднява в допълнение, само че терзанията ви са напразни. Тактът и търпението са ви от изгода. Завършете до края на деня започнатото и отложете значимите диалози за следобяд. Вечерта се усамотете и анализирайте постигнатото. Внимавайте, да не навредите на персоналните си връзки, тъй като сте склонни да създадете проблеми с държанието си. Искате да се отдадете на полови удоволствия, само че сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР