Мария Силвестър два поредни дни закъсня като седмичен коментатор в

...
Мария Силвестър два поредни дни закъсня като седмичен коментатор в
Коментари Харесай

Мария Силвестър задмина и Сашо Кадиев

Мария Силвестър два следващи дни закъсня като седмичен коментатор в предаването " Преди обед " в първата седмица на май.

Водещата на " Бригада Нов дом " влезе в студиото десетина минути след началото на будоарното предаване и изясни, че софийският трафик й е изиграл неприятна смешка. На другия ден - в четвъртък, тя още веднъж влезе след началото на " Преди обед ", като този път даже не загатна какво е наложило закъснението й. 

Докато Силвестър липсваше в ефир единствен коментатор бе художникът Лъчезар Бояджиев, а времето се опитваха да запълнят и водещите деси Стоянова и Петър Дочев.

Силвестър безспорно усъвършенства върха на Сашо Кадиев, който обществено се хвалеше, че неведнъж е закъснявал за началото на предаването и изправял косата на патрьорката си Деси Стоянова. В два следващи дни обаче в никакъв случай не е влизал в студиото, откакто се е завъртяла шапката, безапелационен е Hotnews.bg.

Брюнетката, която продължава да се изявява и като манекенка, ядоса феновете и с дългите си монолози в петък, пък и в предходните дни. Тя явно обича да слуша гласи си, само че непрекъснатото й бръщолевене остави Бояджиев безсловесен.

" Мария e бъбривка до безсрамие!! Умори феновете и водещите! Моля, слагайте спирачки на такива досадни посетители ", недоволства зрителка. " Харесвам доста Мария Силвестър, само че този път нещо ме натоварваше с еднакъв, еднообразен монолог. Да,монолог,особено в петък ", оплаква се друга. " Тя е като навита пружина, толкоз е дразнещо, популярност богу, че свърши седмицата ", приглася трета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР