Дневен хороскоп за 06.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този

...
Дневен хороскоп за 06.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този
Коментари Харесай

Трудности очакват всички зодии днес

 Дневен хороскоп за 06.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден отложете разискването на значими решения и започването на нови задания. Правилната оценка ще ви помогне да извършите правилните заключения и да предприемете нужните дейности. Внимавайте с деловите запознанства, тъй като ви е мъчно да ги прецените и да отсеете потребните. Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите нещо, приемете, че ще сексът с колегата ви няма да му достави наслаждение. 

ТЕЛЕЦ

Днес ви чакат компликации заради странични аргументи, неприятни, само че неизбежни, тъй като сте си затваряли очите пред обстоятелствата. Изненадани сте от неточности на ваши сътрудници на работното място. Ваша е задачата да ги поправите. Не се ядосвайте, а приключете бързо с проблемите. От значение е да работите в допълнение вкъщи, поради предстоящите положителни доходи. Близките ви ще проявят схващане. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Рискувате да отблъснете обичаните си хора. Стремежът ви да вкарате безусловно интимния си сътрудник в леглото, с цел да докажете какъв брой сте сексапилни, е във ваша щета.

БЛИЗНАЦИ

Обстоятелствата ви принуждават да спорите и да отстоявате гледната си точка, само че не нападателно и непременно. Не изневерявайте на правилата си. Ще срещнете компликации, само че запазете успокоение. Не спорете с сътрудниците си, с цел да избегнете споровете. Не предприемайте делово пътешестване.  Неочаквана препирня в фамилията ви ще се трансформира в скандал с замяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и колегата ви. Естествено е възприятията ви да охладнеят. Не се надявайте на помиряване в леглото, както се случва постоянно в фамилията ви. По-добре се откажете от секса. 

РАК

Проблеми на работното място, на които отказвахте да обърнете съществено внимание, ще ви лишават огромна част от времето. Срещите ви са несполучливи. Отложете ги. По-добре не предприемайте инициативи, а стабилизирайте постигнатото. Не търсете изява в области, в които не сте на нужната висота. Възможни са прочувствени прояви, кавги с обичания човек и срив в връзките. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, тъй като се чувствате подценени и рядко се отдавате на интимни мигове, поради тлеещата у вас безпричинна засегнатост. 

ЛЪВ

Проведете неотложните диалози и срещи, дори и в случай че нямате задоволително време. Уговорете бъдещи срещи, с цел да вземете извънредно решение по направените оферти. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете действителните  си приходи, с цел да разпределите вярно бюджета си. Не бива да желаете от колегата си повече от това, което може да ви даде, изключително в случай че не сте фамилни, с цел да се окажете ненадейно изоставени. Сексуалните ви връзки изискват да измененията държанието си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ДЕВА

Очаквайте нови запознанства преди края на работното време. Заредени сте с нови сили и ще успявате да се наложите и да се преценяват с молбите ви. Влиятелни познати ще ви окажат помощ в начинанията. Очаквайте финансови приходи, които не трябва да обявявате. Вечерта е вероятен непредвиден спор вкъщи, който бързо ще бъде позволен във ваша изгода, в случай че убедите брачния си сътрудник в възприятията си. Днес не сте в въодушевление за полови удоволствия, само че точно те ще ви оказват помощ да се разтоварите от напрежението.

ВЕЗНИ

Пригответе се за ден, кондензиран най-вече с неприятни страсти. Ще се сблъскате с неистини на ваш сътрудник, които унищожават очакванията ви. Избягвайте прочувствените реакции, с цел да не си навредите сами. Обстоятелствата ви принуждават да отстоявате правилата си, само че може и да не съумеете. Без значение дали сте фамилни или необвързани новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, в случай че обичаните ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предлагането ви за полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Днес сте  уравновесени и внасяте чувство за непоклатимост и естетика в живота си. Оказвате благотворно въздействие на вашите сътрудници и по тази причина и те и вие можете да се отдадете на спокойна работа. Делови сътрудници, с които от дълго време сте се разделили, ще ви потърсят още веднъж. Бъдете внимателни, тъй като може и да ви навредят. Запознанство в сантиментална конюнктура не е причина да градите незабавно проекти за взаимно бъдеще, тъй като не сте срещнали подобаващия сътрудник. При фамилните дами изневярата е причина за проблеми в фамилията. Не имат вяра на възприятията ви. 

СТРЕЛЕЦ

Далече сте от хармонията, към която неистово се стремите от дни и вършиме невъзможното да я възстановите, макар че виновността е във вашите сътрудници. Желанията и фантазиите ви се разминават с действителността и ще доведат до песимистично въодушевление и отвращение за работа. Не правете дълготрайни професионални проекти. Избягвайте деянията на експанзия. Не бъркайте любовта с привличането учредено на общи интелектуални желания, тъй като след време може да се окажете обвързани с несъответствуващ сътрудник и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви желания.

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на страстта, тъй като рискувате да развалите връзките си на работното място, а вечерта и вкъщи. Бъдете внимателни, когато давате обещания. Не ви поучавам да подписвате дълготрайни контракти, в случай че не сте сигурни, че са доходоносни. Не бъдете прекомерно доверчиви към хората. След напрегнатия работен ден, вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Ще срещнете хора, измежду които може да се окаже вашия сателит в живота. Не бързайте с интимните мигове преди да сте опознали, тъй като разочарованието ще е причина за депресивни положения.

ВОДОЛЕЙ

Готови сте за нови трудови триумфи и нови върхове и сте изпълнени с готовност за работа. Убедителни сте с думите си и успявате да наложите мнението си. Ще ви изненада финансов триумф, реализиран посредством от дълго време завършени задания.  Ще постигнете задачите си на работното място, в случай че приемете помощ от сътрудниците си. Напрежението денем ще се отрази на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си за дълго. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте. 

РИБИ

На работното си място се въоръжете с самообладание и завършете дилемите си до обед. Не допускайте да ви товарят с непознати отговорности, единствено тъй като сте потвърдили вашия професионализъм. Съветът ми е да не действате импулсивно поради съпричастие към проблемите на вашите сътрудници. Денят ви е под напрежение. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичаните хора. Не проявявайте прищявки и липса на предпочитание да ги изслушате. Сексуалните контакти би трябвало да са по взаимно предпочитание, а не принудително изпросени от вас. По-добре ги отложете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР