Дневен хороскоп за 05.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте

...
Дневен хороскоп за 05.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес сте
Коментари Харесай

Една зодия ще посети интересна дестинация днес

Дневен хороскоп за 05.01.2022 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес сте орисани да блестите с вашите познания, умения, професионализъм и приемливост и да вбесявате по-малко знаещите и най-много мързеливите Това си мощните ви качества в този ден. Откажете оферти за вложения, за които нямате задоволително средства. При нужда поискайте финансова помощ или заем. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде мотив за интриги за вашата недобросъвестност. Докажете на интимния си сътрудник, че истината е друга, с цел да избегнете разлъка или липса на полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Пред вас е следващият сполучлив ден, в който имате късмет да сбъднете фантазията си за професионален триумф и финансова стабилизация. Бъдете подготвени да се заемете с спомагателна работа, макар че може да е натоварваща или да имате ваши задания. Изяснете връзките си с вашите настоятелен сътрудници. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Вечерта очаквайте сантиментална среща, която ще ви зарадва, тъй като ви оказва помощ да избегнете самотата в тези дни, в случай че не сте фамилни и нямате обичан човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и половите удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Поднесете на вашите сътрудници забавната нова концепция, която имате, само че не бъдете нападателни, в случай че не я одобряват незабавно. На близките не подхожда вашето умеене да се справяте с видимо неразрешими проблеми, само че все пак ще получите самопризнание и хвалба. Не се тормозете за финансите си. Имате метод да си осигурите доходи. Отношенията с околните ви са нестабилни, поради прояви на ревнивост от тяхна страна. Добре знаете за какво се случва това. Не е изключено да се разминете със половите удоволствия. 

РАК

Ще успехите вашите неприятели, които по този начин са се вживели в завистта си, че не престават да подценяват знанията ви, да ви нагрубяват и да се пробват да блеснат във вашата светлина. Бъдете търпеливи. Не спорете с сътрудниците си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, тъй като ще ги озлобите още повече. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са съществени, само че въобще не трябва да ви тормозят. Очаквайте посетител от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата обвързаност на своя сътрудник. Вечерта се отдайте на полови удоволствия. 

ЛЪВ

Сутринта сте в отлично въодушевление. Изпълнени сте с готовност да се докажете като експерти. Очаква ви ден изпълнен с съгласие и естетика и с опция да се изявите на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия ще жънете триумфи. Разрешете финансови проблеми. Не се колебайте да предложите пътешестване на обичаните си хора, в което вие ще сте основатели, скъпи дами. Вечерта посетете ваше обичано заведение, а по-късно се отдайте на полови наслаждения. 

ДЕВА

През целия ден ви се желае да се скриете от света. Въпреки, че шансът не е с вас съгласно упованията ви, триумфът ще ви споходи наложително, в случай че сте виновни към служебните си задания. Прибързаността е неразрешена. Постарайте се да не давате заеми или пари за щедрост. Семейните дами да не се лишават от вниманието на околните си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението денем и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ВЕЗНИ

Заемете се от сутринта със отговорностите си и не се разпилявайте в странични занимания и диалози, с цел да не се окажете осъдени за несправяне с работата. Ако се постанова да уреждате кредитиране на личен бизнес, проведете плануваните настоятелен срещи и диалози. Не планирайте среща с настойчиви да желаят хора, решили че могат да бъдат ваши бъдещи сътрудници. В интимните връзки ще имате триумф, в случай че не изневерявате и си спестите хвалбите какъв брой сте ухажвани и мечтани. Вашето държание се проектира и върху половите стремежи на интимния ви сътрудник. 

СКОРПИОН

Трудности в връзките с ваши родственици са причина да закъснеете за работа и да търпите рецензия, само че имате опция да отхвърлите дилемите си в период, стига да не сте пропуснали значима делова среща. Предупредете вашите сътрудници, в случай че имате планувани срещи. Нека деловите ви сътрудници ви изчакат. Не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша изгода. Пътуване до непосредствен ресторант измежду природата с околните ви е метод да се освободите от напрежението, скъпи дами. Вечерта се отдайте напълно на възприятията си и на полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Справяте се чудесно с плануваните за деня цели, само че съобразете неговите условия. Бъдете правилни към вашите сътрудници, помогнете им в случай че видите, че се затрудняват със дилемите си. Предотвратете назряващ скандал. На работното място сте в положение да допуснете неточности, поради припряност. Очаквайте възстановяване на финансовото положение. Вечерта не е изключена препирня вкъщи поради нежеланието ви да пазарувате следобяд. Приключете връзките си с родственици, които вършат опити да навредят на персоналните ви връзки. 

КОЗИРОГ

Въоръжете се с самообладание и не се опитвайте да изпреварвате времето, даже и да ви се коства, че може да полетите. Заемете се единствено с тези задания, които дават отговор на вашите познания и професионални благоприятни условия. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките ви с вашите сътрудници, а и с вашите близки. Вечерта си създайте приятни страсти, поканете си посетители или отидете при другари. Сексуалните удоволствия са естествения свършек на вечерта. 

ВОДОЛЕЙ

Предложенията ви ще бъдат възприети с лекост. При хората, работещи в индустриалната сфера не са изключени проблеми със заплащането.  Работата ви спори. Нямате мотив за терзание. От сутринта не липсват проблеми в персоналните ви връзки, само че ще ги разрешите, в случай че преценявате думите си. Няма по какъв начин да избегнете проблемите в фамилията си. Бъдете сговорчиви, в случай че ви молят да свършите някаква работа вкъщи. Вечерта не пропускайте половите удоволствия. 

РИБИ

Денят е кондензиран с неочакваности и страсти, само че ви дава обещание самопризнание, триумф и върхови достижения на работното място. Личните и професионални връзки са хармонични и ви зареждат със сили. Бъдете съсредоточени в работата си, в случай че имате да отхвърляте неотложни задания. Не са изключени разноски. Близките ви са сюрпризирани от внезапната смяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Вечерта въобще не сте настроени за полови наслаждения, само че е във ваша изгода най-малко да се отдадете на интимни диалози и отмора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР