Дневен хороскоп за 03.12, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 03.12, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Заядливи колеги вгорчават деня на една зодия

 Дневен хороскоп за 03.12, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изцяло подвластни сте на желанието си да поддържате връзка. Прекалено прочувствени сте и блокирате опцията да жънете триумфи на работното си място. Не проявявайте експанзия, в случай че сутринта зародят професионални проблеми, с които ще се справите с повече старания, само че сами и без да създавате излишно напрежение. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност. 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте, когато подготвяте документи, свързани с идни финансови преводи. Избягвайте ненужните разноски. Вървете към своята цел настойчиво, без да се преценявате с трудностите. Не се тормозете, в случай че сътрудниците ви неумишлено извършат пропуск и ви основат непредвидени компликации на работното място. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на отмора и сън. 

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата са разочароващи в този ден. Подтиквани от ваши познати и настоятелен сътрудници, сте склонни да се забъркате в следващата губеща инвестиция, макар възприятието си за себесъхранение. Готови сте да дадете единодушие да участвате в нови планове, единствено тъй като са ви предиздвикали да повярвате в своята незаменимост. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия.

РАК

Трудностите ви изненадват неподготвени. Приемете измененията във финансовото си състояние като част от измененията след замразяването на естествения живот при започване на годината, засегнали всички, освен вас и се въоръжете с самообладание. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате усещане, че сте притеснителни, по този начин  ви е мъчно да държите зад зъбите си, е причина за непредвидени проблеми. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да си внушавате комплекси.

ЛЪВ

За ваша изненада и макар терзанията, които ви преследват от сутринта, за всеобща изненада, макар че сте нервни и разсеяни, се справите и с най-трудните задания. До този ден нямахте въодушевление и желание да ги завършите, само че осъзнаването, че са доходоносни е навременно. Не ви поучавам да пътувате. Ще се заредите с нови сили, поради непредвидените, само че потребни промени. Вечерта отидете на рожден ден на ваши другари. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичаните си. Не пропускайте половите удоволствия, които са мечтани от двама ви. Причина да ги избегнете е единствено в случай че сте прекалили с алкохола и не сте във форма.

ДЕВА

Не падайте духом, даже и да ви се коства, че работата ви е прекомерно натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си отговорности. Изненадващата ви среща със остарели другари и настоятелен сътрудници, ще ви разреши да подобрите финансовото си положение. Бъдете деликатни, в случай че желаете да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място. Оправете зародилите недоразумения в фамилията. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване и неоснователно нападателно държание вечерта. Назрява следващата препирня, поради подозрения във ваши провинения, които ще принудят брачната ви половинка да се откаже от интимните мигове и секса. 

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни в дейностите си на вашето работно място. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте личните си благоприятни условия. Не се впечатлявайте от инцидентните сериозни забележки на околните ви, които са заядливи. Проявете такт и въздържаност, даже и в случай че сте наранени от нечии думи. Само по този начин триумфът няма да ви изостави. Не допускайте проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни проблеми да унищожавате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Осъществете измененията, които сте си набелязали, стига да не са във ваша щета. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви поучават, без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте възнамерявали е сполучливо, само че и с напрежение. Преди да се заемете с новите си служебни задания завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за разлъка. Изяснете недоразуменията, в случай че желаете да съхраните връзката и брака си. Ако не съумеете да се изясните не се надявайте на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Търговците ще реализиран триумф, в случай че не подхващат рисковани стъпки и не се пробват да печелят с машинация. Имате опция да разширите или обновите активността си. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си разрешават да ви засичат по пътя. Не си коства да стигате до солени санкции и физическа разпра. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят закъснението. Не се извинявайте, а се усамотете се откажете от половите мигове, с цел да не нараните в допълнение възприятията си. 

КОЗИРОГ

Не е във ваша изгода да проявявате безпричинна благотворителност и доброжелателност към вашите сътрудници, които ви засипваха с насмешки сутринта, само че нямат терзание да ви желаят пари откакто сте получили заплатата си, а и те своите заплати. Преди време сте показали немарливост и в този момент плащате висока цена. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуща и приключете с казуса. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества имен ден. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия, за които даже не сте си мечтали. 

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте през днешния ден да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или присъединяване в съдружничество, в случай че не сте уверени, че ще инвестирате в нови планове. Кредита ще  връщате единствено вие. Не харчете на вятъра парите, извоювани в този ден. Забравете спомените за ваши минали триумфи и градете новото си, свястно и по-добро бъдеще в този момент, с добитите нови познания и скритите ви неизявени качества. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения.

РИБИ

Солидни доходи сутринта в този ден са тласъкът ви за дейна работа. След като приключите със служебните си задания обмислете опцията за креативен изяви, които са ви предложили през днешния ден.  Часовете макар заетостта ви текат за вас постепенно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя. Изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който честват имен ден. Ако вие самите сте именници, поканете си посетители и празнувайте. Вашите половинки ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете половите мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР