Днешното изявление на Станислав Трифонов означава, че той не иска

...
Днешното изявление на Станислав Трифонов означава, че той не иска
Коментари Харесай

Борисов за кабинета на Слави: Която партия го подкрепи, ще е като лека жена

Днешното изказване на Станислав Трифонов значи, че той не желае да има държавно управление и това е прахуляк в очите на хората.Това сподели пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов .

Предупредих, че това е играта на Румен Радев - да остане служебното държавно управление, акцентира той. По думите му, най-големият номер е всички партии да го поддържат в този момент и да лъсне всичко.

" Връщането на Национална движение „Симеон Втори" не е инцидентно, зад тях стоят стопански кръгове. Като видях Ники Василев през днешния ден, а го помня още откогато марширувах по плаца - това ли са новите лица? ", попита Борисов и продължи:
 Борисов не пада по тил - ГЕРБ спечелили в 16 области, а ИТН в 8 Борисов не пада по тил - ГЕРБ спечелили в 16 области, а " ИТН " в 8
Резултатът какъв е, ГЕРБ печелят в 16 области, Има Такъв Народ в 8. Лидерската борба печели Бойко Борисов. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов...

" Приемаме, че партиите го поддържат и има държавно управление. Ами единствено след един месец ще се гледа бюджетът. Ами то е непрекъснато спор по всяка точка и то, в случай че имаш болшинство. Ами по този начин по какъв начин ще стане? "

" В идващите дни ще следим коя от партиите ще се почувства като лека жена - извикана без условия и да отиде ", добави Борисов.

" Ние сме виновна партия и ясно сме споделили какво ще вършим. Да забележим в този момент дали " Да, България " ще се самопредложи, забавно ми е Българска социалистическа партия какво ще направи ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР