Днешният ден дава на мнозина шанс да се започне, както

...
Днешният ден дава на мнозина шанс да се започне, както
Коментари Харесай

Късмет за Овена. Лъвовете да се готвят за флирт

Днешният ден дава на мнозина късмет да се стартира, както се споделя, „ от нулата “. Възможни са изненади или непредвидени събития, за които сте неподготвени.

Овен – Денят ви носи ненапълно шанс. Ще съумеете да налучкате правилния звук, няма да допуснете неточности. Външните условия ще се развиват сполучливо, което подсигурява триумфа на вашите планове и проекти.

Телец – Семейството и положителната компания са всичко, от което се нуждаете сега. Умът ви в този момент е ориентиран във вътрешността. Много е евентуално да разсъждавате върху персоналния си живот и цялостната посока, в която се насочвате.

Близнаци – Днес ще се радвате, че разполагате с повече време за отмора и за обичаните си хора, за което копнеете цяла седмица. Ако почувствате, че някой се пробва да се намеси във вашите решения или работи, незабавно поставете знак "Стоп ".

Рак – Не всеки, на който имате податливост да се доверите, е съдружник. Изберете деликатно своите доверени лица, или може да се окажете в неверния завършек на някои доста неприятни изненади. Най-добрата компания през днешния ден ще бъде вашата лична.

Лъв –Време е да се отпуснете. Посветете уикенда на себе си. Вашите актьорски качества ще бъдат доста положителни и ще получите това, което желаете. Ще имате благоприятни условия за флирт, тъй че се погрижете повече за външния си тип.

Дева – Внимавайте да не вършиме неразумни разноски. Днес се пробвайте да се въздържате от харчене, тъй като ще дадете повече от нужното за нещо, от което в действителност нямате потребност. За да не съжалявате след това, би било по-добре да стоите надалеч от магазините.

Везни – При състояние, че постоянно сте цялостни със отговорности, ще прекарате и този ден в този характерен за вас претрупан жанр. Ще имате потребност от малко организация, само че с благосклонност ще постигнете всичко, което сте си сложили за цел.

Скорпион – Някой ще разбуни пристрастеностите ви през днешния ден и ще ви накара да се чувствате задоволени и енергични, каквито не сте били от известно време. Събота може да е ден, в който да решите нещо ново и изцяло извънредно за вас.

Стрелец – Ако съумеете да се справите с работата си през днешния ден, евентуално ще се почувствате прекомерно изтощени към вечерта, с цел да прекарвате свободното си време за нещо друго, с изключение на за лежане пред тв приемника и щедро похапване.

Козирог – Някои дни са предопределени за самоугаждане и за вас това е един от тези дни! Поглезете се и правете нещата, които желаете да вършиме. Позволете на другите да се погрижат за вас. Общуването с другари могат да създадат нещата по-леки, а настроението да бъде ободряващо.

Водолей – Може да е мъчно да поддържате съвършения си облик, когато други разсейващи фактори притеглят вниманието ви другаде. Конкуренцията и разногласията са единствено резултат от потребността ви да отстоявате нещо. Ако би трябвало, направете няколко отстъпки в името на хармонията и мира.

Риби – Вие ставате по-съобразени с вътрешните си потребности и трендове и вършиме промени, които ви разрешават да прекарвате повече време с нещата, които в действителност ви харесват и които инстинктивно ви притеглят.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР