Днес заместник-главните прокурори Даниела Машева, Красимира Филипова и Борислав Сарафов,

...
Днес заместник-главните прокурори Даниела Машева, Красимира Филипова и Борислав Сарафов,
Коментари Харесай

Ръководството на Прокуратурата на Република България проведе работна среща с външния министър на Република Северна Македония

Днес заместник-главните прокурори Даниела Машева, Красимира Филипова и Борислав Сарафов, и представителят на основния прокурор Сийка Милева, организираха работна среща в Съдебната палата в София с външния министър на Република Северна Македония Буяр Османи, оповестиха от прокуратурата. Срещата бе поискана по отношение на тежкия пътен случай от 23.11.2021 година на автомагистрала „ Струма “. На срещата участваха и краткотрайно ръководещият посолството на Северна Македония в България Владимир Кръстевски, Лирим Дачи и Александър Христов от Министерството на външните работи на Северна Македония.

Ръководството на Прокуратурата на Република България (ПРБ) сервира своите откровени съболезнования на народа на Северна Македония и изрази съпричастността си към скръбта на околните на починалите в пътнотранспортното произшествие.
свързани новини3936на 28.10.2021
Прокуратура на Република България работи оптимално бързо и ще постави всички старания за изясняване на случая и определяне на аргументите за злополуката, както и за връщането на телата на жертвите, увериха от управлението на българската прокуратура представителите на държавното управление на Северна Македония.

Буяр Османи благодари на прокуратурата за оказаното цялостно подпомагане във връзка със случая и изрази убеденост, че тя ще организира бързо, дейно и обективно следствие, с цел да се изяснят аргументите за тежкия пътен случай.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР