Днес всеки обича да записва клипове с помощта на своите

...
Днес всеки обича да записва клипове с помощта на своите
Коментари Харесай

Как да направите вашето GoPro и iPhone 4K видео по-подходящо за споделяне в YouTube и Facebook

Днес всеки обича да записва клипове благодарение на своите смарт телефони, дронове или екшън камери. Всеки, който основава видео блогове, прави инцидентни неточности и най-вероятно натрупва гигабайти с данни в хранилището си (най-вече 4К видеоклипове, заемащи доста място). Никой не обича да ги трие, тъй като нещо от тях въпреки всичко може да бъде споделено или някой ден те да бъдат редактирани. Но най-често тези фрагменти остават неизползвани. Основната причина е, че обработката и компресия на 4K видеото е доста сложна и комплицирана, и лишава доста време, до момента в който се реализира качество, уместно за шерване на тези фрагменти в обществените мрежи.

Смартфоните работещи под ръководството на Android и iOS поддържат базовите функционалности за редактиране на 4K видео, като да вземем за пример ампутиране, смяна на размерите, компресиране, смяна на скоростта на фрагментите. Но екшън камерите като GoPro и камерите, сложени на дроновете, нямат сходна поддръжка. Програмата VideoProc на Digiarty Software е един комфортен инструмент, който обезпечава елементарен метод за редактиране и обработка на 4К видеата от екшън камерите GoPro, дроновете, смарт телефоните и от други сходни устройства.



VideoProc е доста атрактивен програмен продукт, когато става дума за видео. Той дава опция за премахване, редактиране, конвертиране, компресиране и прекодиране на на видеоклиповете в действително време. За разлика от тежките Adobe пакети, VideoProc е елементарен за потребление и поддържа всички типове хардуерно ускоряване при обработката на 4K видеа. Това е единственият повсеместен и цялостен графичен пакет, който може да употребява всичките хардуерни благоприятни условия на актуалните видеокарти. VideoProc проучва компютърната система и предлага най-хубавите техники за шифроване и прекодиране на видеата.
Основни благоприятни условия
VideoProc предлага доста варианти за редактиране на видео, Интерфейсът е грациозен с лесни за потребление принадлежности и редица спомагателни функционалности за професионалните консуматори. Нека да се спрем върху някои от неговите характерности:
Използване на хардуерното ускоряване на графичните процесори в обработката на 4К видео. Приложението поддържа Level-3 равнището на хардуерното ускоряване на графичните процесори на Intel, AMD и NVIDIA. По този метод се обезпечава безпрепятствено 4K видео редактиране и прекодиране без компрометиране на качеството. Ефекти . С тяхна помощ видеото наподобява по-красиво. Достъпни са резултати и филтри като Grayscale, Mirror, Sharpen и така нататък Прилагат се единствено с няколко клика. Изрязване и подкастряне . Можете да намалите размера на видеото, като премахнете нежеланите сегменти и да оставите единствено обичаните си елементи. Възможно е преоразмеряването на 4К видеозаписа с цел да се отстранен черните ленти, да се усили мащаба и да се маркира фокусната точка. Възможна е смяна на съотношението на страните, с цел да може клипът да наподобява добре в YouTube и Instagram. Субтитри . Възможно е вмъкването на надписи в клипа. Поддържат се разнообразни кодировки. Има опция за търсене и евакуиране на надписи онлайн Обединяване . Можете да вземете фрагменти от клипове с MP4, MKV, AVI и други формати, които да се обединят и да образуват нов клип. Към новия видеоклип могат да се ползват всички резултати на пакета, както и надписи За напреднали . VideoProc разполага с редица спомагателни функционалности, като възстановяване на качеството на видеата, снимани с GoPro, редактиране на GoPro клиповете със специфичен GoPro редактор, стабилизиране на видеата, унищожаване на цветния звук, основаване на GIF файлове, синхронизация на скоростта, на скоростта на възпроизвеждане и така нататък
VideoProc не е безвъзмездна стратегия, само че в случай че имате записани доста 4K видеа, тя може доста да улесни работата с тях. Всъщност, не е належащо да я плащате, с цел да я опитате. Digiarty предлага безвъзмездна версия за новите консуматори, с цел да могат да опитата интерфейса и да получат визия за функционалностите ѝ.
 Участвайте в състезанието GoPro 7, проведен от VideoProc
Побързайте да посетите портала, с цел да опитате да спечелите чисто нов GoPro HERO7 с черен цвят на корпуса, DJI Spark, Canon EOS M100, Bose QC 35 II или eGift Card за $400. Конкурсът е проведен от VideoProc и не пропускайте златния късмет. Победителят ще бъде разгласен на 19 януари 2019 година. Преди това се убедете, че сте се записали, преди да започнете да употребявате приложението.

Посетете страницата с най-хубавите GoPro редактори за начинаещи и експерти и се присъединете към състезанието още в този момент.

Как се обработват и редактират 4К видеоклиповете от GoPro за шерване в YouTube:Изтеглете и инсталирайте VideoProc на вашия Windows или Mac компютър
2. Импортирайте в програмата вашите 4K GoPro клипове



В подточката Target Format намерете опцията Web Video Profile. С това може да се оправи и най-начинаещия. За шерване в YouTube би трябвало да се избере първоначален формат MP4 или FLV, които се поддържат от YouTube. Програмата предлага над 370 видео и аудио кодека, предлагащи разнообразно конвертиране от един формат към различен.

3. Редактиране на 4К видеоклипове с огромен размер



Опциите за редактиране в този революционен програмен продукт разрешават разделянето, изрязването, подрязването, стабилизацията и надписите дават опция за смяна размера на файла и с тяхна помощ може да бъде показана една в действителност впечатляваща презентация

4. Остава да кликнете върху бутона Run, с цел да стартирате преоразмеряването на видеото за шерване в YouTube.
Заключение
VideoProc е най-хубавото решение за всички, които обичат да снимат и споделя видеоклипове. Има редица чудесни функционалности, които могат да се употребяват гратис. С този необикновен инструмент е допустимо изтеглянето на филми непосредствено от стрийм видео платформите. Можете да заснемате личен видеоклип с всякаква уеб камера, и по-късно да редактирате. И още, допустимо е рипване на DVD дискове в MP4 формат, което става единствено за 5 минути.

Основните акценти на VideoProc са следните:
Работа с 4K UHD (Ultra-high definition) видеаОбработване на клипове с доста огромен размер, снимано от HD рекордери, изключително клипове с висок битрейт на видео кодекаОбработване на записи с огромна динамика – спортни събития и други сходни

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР