Днес в Благоевград бе открито регионално звено на Жандармерията. Звеното

...
Днес в Благоевград бе открито регионално звено на Жандармерията. Звеното
Коментари Харесай

Благоевград се сдоби с жандармерия

Днес в Благоевград бе намерено районно звено на Жандармерията. Звеното ще разполага с 25 чиновници и пет автомобила, които ще се борят с битовата престъпност на териториите на областите Благоевград и Кюстендил, предава кореспондентът на БГНЕС.

„ Новото звено в Благоевград ще се назовава група, и ще бъде към зоналното жандармерийско ръководства в София ”, изясни ст. комисар Красимир Добрев-директор на Дирекция „ Жандармерия ”. Нуждата от непрекъснато пресъствие на жандармерията на територията на двете области заради огромната територия и съществуването на граници наложи откриването на новото звено.

„ Пътуването от София до Петрич да вземем за пример постанова да минаваме едни 200 км повече. По този метод се губят време и запаси, поради което групата ще бъде основана тук, чиновниците са локални хора, които до през днешния ден се е налагало да пътуват до столицата ”, добави ст. комисар Добрев.

Основен приоритет на групата ще бъде работа в дребните обитаеми места, контакт с жителите и кметовете, даже в труднодостъпни места, където няма разполагаем полицейски запас.

На церемонията по откриването участва шефът на Дирекция " Жандармерия " ст. комисар Красимир Добрев, шефовете на ОД Министерство на вътрешните работи Благоевград и Кюстендил ст. комисари Дойчин Дойчинов и Елиан Стамболийски, регионалния шеф на област Благоевград Бисер Михайлов и други Водосвет отслужи отец Андон Шавулев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР