Днес в 15:10 започва участието на Ивана Симеонова в Европейското

...
Днес в 15:10 започва участието на Ивана Симеонова в Европейското
Коментари Харесай

Ивана Симеонова започва участието си на Европейското по голф

Днес в 15:10 стартира присъединяване на Ивана Симеонова в Европейското Първенство по Голф за дами. Събитието е най-значимото за дамския голф в Европа и ще се организира на красивото голф игрище Penati Golf Resort в централната част на Словакия.
Европейското Първенство по Голф за дами се организира всяка година, като присъединяване в него взимат най-хубавите състезателки на остарелия континент избрани от държавните голф федерации. Броят на участничките е 144 от 28 страни. Освен от Европа място в шампионата намират място и водещите голфърки на Австралия, няколко страни от Близкия Изток, а тази година ще има участничка и от Парагвай. Победителката в шампионата получава правото да взе участие в дамския The Open (Откритото състезание а Англия по голф) през 2019 година.
Игрището: Penati Golf Resort се намира в централната част на Словакия и разполага с две извънредно красиви стадиони от планински вид. Дизайнът на игрищата е дело на Джонатан Дейвисън и на компанията на легендата на голфа, Джак Никлаус. Феъруеите са прорязани в иглолистна гора, денивелациите са съществени, а грийновете впечатляващо нагънати с по две, три, а някъде и четири тераси. Играчите би трябвало да са прецизни както при осъществяване на началния удар, по този начин и при изборът на клъб за офанзива на знамето.
Регламентът: Първенството се организира в 4 спортни дни. След първите 3 дни кътът дефинира 60-тте най-хубави състезателки за присъединяване във финалният кръг за разпределение на призовите места и на точките за ранклистите.
Нашите шансове: Както към този момент написахме шампионатът е най мощният в Европа. Участничките са на лидерски позиции в европейската и международната ранклисти, някои от тях към този момент са взимали присъединяване и в професионални шампионати. Само по себе си присъединяване на подобен конгрес е задоволително самопризнание за всеки играч, само че Ивана никога няма да се помири с това. Тя излиза да играе добър голф и да опита да се намеси колкото може по-напред в класирането. Шансове постоянно има, изключително когато подготовката е на равнище, а увереността във опциите пораства с всеки минал кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР