Днес в 07:04 часа планетата Сатурн отново навлезе в зодиакалния

...
Днес в 07:04 часа планетата Сатурн отново навлезе в зодиакалния
Коментари Харесай

Сатурн във Водолей: да изхвърлим ненужното!

Днес в 07:04 часа планетата Сатурн още веднъж навлезе в зодиакалния знак Водолей. Време е да забележим положителното и красивото в индивида, да го подкрепим и да благодарим, че го има. При своя пренос във Водолей, Сатурн ще избистри нашите стремежи и очаквания. Ненужните ще ги хвърлим в огъня. Ще даде мощ да осмислим стремежите си. Любовта, която получавате, ще има стабилизиращ резултат. Ще се научим на по-дълбока религия в триумфа и хуманизма. Време е да обърнем внимание на взаимоотношенията си другари и познати. Ще станем по-солидарни и ще се стремим да пазим свободата на другите.

Ще проявявате автентичност в реализацията на своите хрумвания. Внезапно ще се появяват мисли, които внасят оригиналност в живота ви. Свободолюбиви и великодушни, вие разглеждате себе си, като част от един световен организъм. Държите на правилата си. Внесете достойнство в идеалите си и ги приложете в всекидневието. Ценностите застават на по-висок фундамент от материалните ви триумфи!

Бъдете положителни другари, правилни приятели, хора на новото време! Нека се погрижим светът да стане по-красиво и положително място за живеене, любов, обич и наслада!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР