Днес специализираните органи продължават работа по разплитането на случая с

...
Днес специализираните органи продължават работа по разплитането на случая с
Коментари Харесай

Продължава разследването на инцидентите във Варна и Ветово

Днес профилираните органи не престават работа по разплитането на случая с взривения апартамент във Варна. Ще бъде направено и предложение досъдебното произвеждане да бъде взето на специфичен контрол от Апелативната прокуратура, заяви Българската национална телевизия. Едната от жертвите е 53-годишна жена, самоличността на втората жертва ще се обяснява. Полицията разгласи за общодържавно търсене мъжа, живял във взривения апартамент във Варна. Предполага се, че Веселин Димитров е взривил жилището поради проблеми с дамата, с която е живеел на фамилни начала. Тя е настанена в спешен център.

Както ФАКТИ към този момент осведоми, двама души починаха, а 18 бяха обгазени при мощнатa детонация. Два жилището са изцяло унищожени. Значителни вреди има и върху трето жилище. Предстои да се обследва годността за обитаване на жилищния блок. Изясняват се аргументите, при които е осъществен палежът.

Продължава и следствието за гърмежа, провокиран от 51-годишния инженер от Ветово, който затвори за 24 часа центъра на града. Разследващите обясняват какво е правил с тротил в колата си. Днес мъжът следва да бъде разпитан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР