Днес специалистът в областта на разработката на състезателни автомобили Prodrive

...
Днес специалистът в областта на разработката на състезателни автомобили Prodrive
Коментари Харесай

Prodrive Hunter: Първият хиперкар за офроуд е с цена от 3 000 000 лева

Днес експертът в региона на създаването на спортни коли Prodrive анонсира новата си пазарна самодейност, наречена Hunter.

От компанията с ръководител Дейвид Ричардс споделят, че Prodrive Hunter е създаден с концепцията да бъде първия по рода си в света хиперкар за приложимост на кръстосан терен.

Prodrive Hunter е създаден въз основата на спортната офроуд кола на компанията (BRX), ръководена от Себастиан Льоб , само че дава обещание още по-екстремно преживяване с помощта на нарастването от 50% в оптималната мощ на своя мотор.

Hunter е оборудван с 3.5-литров, V-образен, шестцилиндров мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от над 600 конски сили и оптимален въртящ миг от 700 Нм.

По отношение на окачването и системата за задвижване на четирите колела, Hunter не търпи промени в съпоставяне със спортната рали кола, а секвенционалната предавателна кутия е сменена шестстепенна роботизирана.

Според упованията на Prodrive, Hunter ще бъде в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди и оптималната скорост на придвижване от съвсем 300 км/ч .

От Prodrive споделят също по този начин, че първите прототипи на Hunter сега са на турне в Близкия Изток, където евентуалните му притежатели имат опция да тестват колата и да потвърдят своите лични спецификации.

С базова цена от 1.25 млн британски лири , първите доставки на Prodrive Hunter се чака да бъдат осъществени преди края на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР