Днес ще ви разкажем какво се случва, когато яйце и

...
Днес ще ви разкажем какво се случва, когато яйце и
Коментари Харесай

Опитен градинар зарови яйце и банан в двора си. Резултатът смая съседите!

Днес ще ви разкажем какво се случва, когато яйце и банан бъдат заровени в двора. След като разберете, сигурно ще пожелаете и вие да пробвате.

Защо градинар зарови яйце и банан в двора си?

Знаете, че развъждането на плодове и зеленчуци е трудоемка задача. Ако желаеме на трапезата си да сервира храна, отглеждана по природосъобразен метод, нужно е да имаме самообладание и да преминем през няколко съществени стъпки.

Най-напред се засажда разсада. За да поникне добре, се изкопава дупка в почва, която към този момент е била разорана. След това се сади разсада и се полива постоянно.

Ако желаете обаче реколтата да е богата, би трябвало да торите вашите плодове и зеленчуци. Това е основен миг, който всеки градинар знае, че не трябва да пропуща.

Като заговорихме за наторяване, няма по какъв начин да не ви споделим за един талантлив трик с банан и яйце, който ще накара съседите ви да ахнат от учудване. Тези два натурални продукта ще ви спестят пазаруването на тор от агроаптеките.

За да наторите градината по натурален метод, без да се постанова да употребявате оборска тор или изкуствена такава, нужни са ви единствено банан и яйце.

Имайте поради обаче, че това наторяване не е по никакъв начин на ниска цена, защото и от двата продукта се слагат до всеки корени.

Ако желаете в края на сезона да се радвате на обилие от плодове и зеленчуци, до всеки корен поставяйте по едно сурово яйце и необелен банан. В тях се съдържат редица хранителни субстанции, които са нужни на културите, с цел да порастват добре.

Това го направи един градинар и реколтата бе толкоз богата, че се наложи даже да раздава зеленчуци на своите съседи.

Опитайте при последващо торене и сме безусловно уверени, че ще останете същински удовлетворени от крайния резултат.

Още от ГРАДИНАРСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР