Днес ще можете да изпълните стоящите пред вас задачи, нищо,

...
Днес ще можете да изпълните стоящите пред вас задачи, нищо,
Коментари Харесай

Хороскоп: Везните правят ненужни разходи, овенът постига успех

Днес ще можете да извършите стоящите пред вас задания, нищо, че е събота. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шансът обезателно ще ви се усмихне. Ден на интуитивното познание и служене на другите. Добре е да извършите нещо потребно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Все отново е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно - ще решите сами. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за отмора, другарство с близки и другари.

Овен

Днес имате шансове да съумеете. Не би трябвало обаче да седите безучастно, би трябвало да участвате интензивно в работата. Решителните дейности ще донесат повече изгоди. Незначителни недоразумения и компликации могат да скапват настроението, само че не са изключени приятни изненади.

Телец

Благодарение на щастливата композиция от условия, ще можете да реализирате от дълго време замислени проекти. Обърнете повече внимание на това, което споделят хората, защото може да бъде обърнато във ваша изгода.

Близнаци

Ново начало не е най-хубавото решение за през днешния ден, би трябвало да завършите настоящите първо. Този ден може да бъде стресиращ за мнозина от вас. Възможно е да би трябвало да помагате при решаването на проблемите на други хора.

Рак

Помислете за приятните дребни неща. Не зацикляйте върху отрицателните. Необходимо е да се постави ред в настоящите каузи и решение на нормалните задания. Не се изключват непредвидени разноски. В любовта обаче ще имате шанс, просто би трябвало да поемете вие самодейността.

Лъв

Лесно се справяте с решаването на комплицирани проблеми и не се страхувате да експериментирате и да деянията еластичност и досетливост. Звездите са на ваша страна през днешния ден, ще имате шанс във всички сфери на живота.

Дева

Днес рискувате да загубите надзор над страстите. Може да ви се коства, че другите съзнателно ви предизвикат, само че би трябвало да се успокоите и да не вземате всичко драговолно. Връзките с по-възрастните родственици могат да бъдат обтегнати.

Везни

На този ден би трябвало да внимавате. Нещата няма да вървят както очаквате. Не бързайте с значими решения и не правете прибързани обещания, които ще бъдат сложни за осъществяване в бъдеще. Пазаруването през днешния ден може да се трансформира в изцяло ненужни разноски.

Скорпион

Могат да се отворят нови благоприятни условия пред вас, които могат да донесат положителни промени в живота. Важно е да не пропуснете верния миг. Много неща ще изискват повече време от нормално за свършването им.

Стрелец

Във финансовите въпроси би трябвало да сте доста сдържани, защото рискувате да изразходвате повече от плануваното и това да се отрази зле на бюджета ви. Трябва да слушате повече гласа на разсъдъка, в сравнение с този на интуицията.

Козирог

Емоциите ще бъдат интензивни, само че ще съумеете да ги скриете, когато е належащо. Никой няма да успее да проникне зад бронята ви. Когато вземате значими решения, си коства да помислите деликатно за всички плюсове и минуси и да предвидите всички последици.

Водолей

Повечето от вас ще преживеят доста приятни моменти и ярки усещания. Решителността и смелостта ще ви оказват помощ да постигнете това, което желаете. През почивните дни внимавайте и не губете от взор нито един подробност. Това може да са знаци на ориста.

Риби

Днес се пазете от изкушаващи оферти от финансов темперамент. Вътрешният ви глас ще ви помогне да намерите излаз от двусмислена обстановка. Почивните дни ще бъдат идеални за екскурзии и развлечения.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР