10-годишно украинско момиче е било застреляно от „отегчени“ руски войници,

...
10-годишно украинско момиче е било застреляно от „отегчени“ руски войници,
Коментари Харесай

10-годишно момиче от Украйна, застреляно от „отегчени и пияни“ руски военни


10-годишно украинско момиче е било убито от „ отегчени “ съветски бойци, които пияни са произвели залп от изстрели на инцидентен принцип. Това твърди фамилията на детето, представено от New York Post.

Анастасия Столук, известна като Настя, е била убита, откакто нахлуващите войски са стреляли в къщата й в Шибене, на към 40 благи северно от Киев, сподели нейната братовчедка Аня Столук, на 18 години, пред Times of London.

Настя беше убита, а чичо, който беше с нея, също беше ранен и приет в болница, само че фамилията не можа да получи информация за положението му, съгласно осиновителката на Аня, Вера Дмитриенко.

„ Хората споделят, че бойците просто са се отегчили. Те даже споделяха това на хората в селото “, сподели 40-годишният Дмитриенко пред английския вестник.

„ Ограбиха всички магазини в селото, несъмнено, взеха доста алкохол от магазините и се напиха и започнаха да стрелят “, сподели тя.

Смъртоносният изстрел на 28 февруари може да е бил провокиран от локален младеж, който е намерил револвер и е стрелял във въздуха, сподели Дмитриенко.

„ Войниците го чуха, само че защото бяха толкоз пияни, не знаеха от кое място е, тъй че просто започнаха да стрелят на всички места, където можеха да видят. Те стреляха в четири къщи и в една от тези къщи беше Настя. “
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР