Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд над планинските райони
Коментари Харесай

Голяма радост с прогнозата за времето, какво ни чака

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, тук-там съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 11°.
-->
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В средата на седмицата ще има раздрана облачност, към и след обяд над Западна България - купеста; на обособени места там, с по-голяма възможност в планинските региони, ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, в Източна България след обяд - сдържан, от изток. Температурите ще останат без основна смяна. В петък и събота над източните региони ще доминира слънчево време; над Западна България към и след обяд на повече места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Вятърът ще отслабне, в доста региони в западната половина от страната и ще стихне, а в източната ще е от североизток. Дневните температури ще се покачат с градус-два. В неделя и понеделник над Западна България още сутринта, над Централна и Източна по-късно денем, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще превали и прегърми, покачва се вероятността на обособени места явленията да са интензивни. Минималните температури ще са по-високи, дневните едва ще се намалят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР