Днес се завръща най-гледаното първенство в света! Тази вечер от

...
Днес се завръща най-гледаното първенство в света! Тази вечер от
Коментари Харесай

Време е за нова доза мачове от английската Висша лига!

Днес се завръща най-гледаното състезание в света! Тази вечер от 21:45 часа Арсенал и Лестър дават старт на сезона в британската Висша лига.

 Арсенал победи с
Историята се повтори – Арсенал отново победи Челси и подвигна нов трофей на „ Уембли “!

Драма с дузпи реши борбата на " Уембли "

Все още е много рано да приказваме за любимци, само че грандовете в Англия по никакъв начин не почиваха това лято.

През предходната акция Челси съумя да си завоюва златните медали под управлението на Антонио Конте, което до някъде бе голяма изненада, защото преди неговата поява, " сините " не впечатляваха изключително и даже формата им бе много занижена. Италианецът съумя да си подсигури подписа на Алваро Мората, който взе присъединяване в някои от контролите на тима, само че не съумя да впечатли с футболни качества. Как ще се показа с екипа на лондончани в Премииър лийг, следва да разберем.

 Антонио Конте: Това ще е най-трудният сезон в кариерата ми
Антонио Конте: Това ще е най-трудният сезон в кариерата ми

" Цели 6 тима се борят за купата ", съобщи мениджърът на Челси

Както нормално в битката за купата е включен и Манчестър Юнайтед. Това ще е вторият сезон на Жозе Моуриньо на " Олд Трафорд ", като през предишния сезон Специалния добави 3 трофея към витрината на " алените дяволи ", най-значимият - този от Лига Европа. Това обезпечи на отбора и присъединяване в Шампионска лига през тази година. Юнайтед се укрепи с много играчи - Ромелу Лукаку, Виктор Линдельоф и Неманя Матич, а портулалецът няколко пъти съобщи, че може би ще бъдат привлечени още нови футболисти до края на трансферния прозорец. Целта пред Манчестър е завръщане в Топ 4, което не се случи през предходната година.

 Реал (Мадрид) победи Манчестър Юнайтед
Реал (Мадрид) още веднъж е Крал на Европа! (ВИДЕО)

Футболистите на Зинедин Зидан се постановиха над " алените дяволи " с 2:1

Другият противник за короната в Англия е Манчестър Сити. Хосеп Гуардиола също има огромни упоритости за този сезон. " Сините " пръснаха много пари по селекцията за тази акция и е разумно да се постараят да върнат част от инвестицията под формата на титли и оценки. На " Етихад " дойдоха имена като Кайл Уокър, Бенджамен Менди, Бернардо Силва...

 Гуардиола: Представихме се добре в контролите, само че същинската борба едвам в този момент стартира
Гуардиола: Представихме се добре в контролите, само че същинската борба едвам в този момент стартира

" Доволни сме от предсезонната подготовка "

Положението в Арсенал не претърпя развиване, без значение от напрегната минала година и безбройните спекулации, че Арсен Венгер ще бъде освободен. Е, това не случи, и той за поредна година ще се постарае да не отстъпва на своите съперници по пътя към по този начин мечтаната купа. " Артилеристите " се укрепиха с Александър Лаказет, а слуховете за възможна разлъка с Алексис Санчес от ден на ден се ускоряват. Напрежение при " топчиите " наподобява няма да липсва и през тази акция, а мениджърът би трябвало да откри точния баланс, с цел да не падне от трона, на който толкоз дълго се задържа.

 Лига Европа не е приоритет за Венгер и Арсенал
Венгер тотално отписа Лига Европа, ще пуска запасите

" Ще се съсредоточим напълно върху Висшата лига "

Отборът на Ливърпул също ще е кандидат за купата и през този сезон. Съставът на Юрген Клоп потвърди през предходната година, че има нужните качества да бъде подреден измежду най-хубавите в Англия. Нормалния съумя да притегли Мохамед Салах, който по всичко проличава, че ще се трансформира в една от новите звезди на " мърсисайдци ". Единственият по-голям проблем сега пред Клопо е настоятелното управление на Барселона, което по всякакъв начин се пробва да отмъкне Филипе Коутиьо, само че за момента " алените " се оправят с офанзивата и са безапелационни, че бразилецът просто не се продава. Това би било голям удар за отбора, защото офанзивният футболист е една от главните фигури в състава на Ливърпул.

 Клоп: Барселона да си предлага милиони, Филипе Коутиньо остава!
Клоп: Барселона да си предлага милиони, Филипе Коутиньо остава!

" Ливърпул не е клуб, който би трябвало да продава "

Тотнъм постоянно е един от най-подценяваните тимове, само че през последните години " шпорите " потвърдиха, че честичко могат да объркват сметките на така наречен " по-големи противници ". Тимът на Маурисио Почетино не може да се похвали с триумф на трансферния пазар до този миг, само че въпреки всичко има още малко време, в което да се снабди с нови класни попълнения.

 Почетино разгласи, че прехвърляния в Тотнъм въпреки всичко ще има
Почетино разгласи, че прехвърляния в Тотнъм въпреки всичко ще има

" Работим интензивно, с цел да подпишем с някои играчи "

Дали Лестър може да повтори подвига от 2016 година? Най-вероятно не, само че " лисиците " потвърдиха, че са тим, който може да сервира изненадата във всеки един миг. Друг забавен отбор ще е този на Евертън, изключително поради това, че " карамелите " си върнаха Уейн Рууни, който започва кариерата си точно на " Гудисън Парк ".

 Моуриньо: След напускането на Рууни Юнайтед остана без водач
Моуриньо: След напускането на Рууни Юнайтед остана без водач

" Няма по какъв начин да преживеем тази разлъка елементарно "

През тази година новаците в елита са Нюкасъл, който се завърна единствено след година неявяване, Хъдърсфийлд и Брайтън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР