Днес се навършват 7 месеца, откакто 48-то Народно събрание прие

...
Днес се навършват 7 месеца, откакто 48-то Народно събрание прие
Коментари Харесай

Делян Добрев бесен: Истина е! Вече 7м държавата не спазва закона. Никой не смее да признае

„ Днес се навършват 7 месеца, откогато 48-то Народно заседание одобри ЗАКОН, с който страната трябваше да връща по 73 стотинки на литър бензин и дизел. С други думи – към този момент 7 месеца, страната не извършва закона и не е върнала на никой и една стотинка. “ Това написа Делян Добрев в своя фейсбук профил.
„ Вчера излезе вест, че през днешния ден ще има Съвет за сигурност към Министерски съвет с цяло съзвездие министри и всички вероятни шефове на служби. Помислих си, че ще търсят казуса и ще вземат решение незабавно да стартират да дават обезщетенията от свръхпечалбите на Лукойл.
Още повече, че горивата скочиха фрапантно, откогато се върна смяната на власт и към този момент гонят 3 лв. на литър. Чаках с неспокойствие решението – въпреки всичко е Съвет за национална сигурност към Министър ръководителя, сериозна работа “, написа още той.
„ Познайте какво се оказа?! Вместо да обсъдят обезщетенията, те са разисквали по какъв начин да запазят свръхпечалбите на Лукойл и Литаско. И тъй като никой не смее да си признае обществено, че лобира две съветски компании да се гушат от скъпия бензин и дизел, взели решение да основат работна група, тя да е отговорна.
Тези хора нехаят за интереса на хората. Тях ги ръководят извън и то от Изток! Или няма Изток, няма Запад, всичко е десятък. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР