Днес Renault разкри подробности за новата си концептуална разработка MORPHOZ, която френската

...
Днес Renault разкри подробности за новата си
концептуална разработка MORPHOZ, която
френската
Коментари Харесай

MORPHOZ е началото на ново семейство електрически модели на RENAULT

Днес Renault разкри детайлности за новата си концептуална разработка MORPHOZ, която френската марка трябваше да покаже по време на в края на миналата седмица интернационално изложение в Женева.

Концепцията MORPHOZ слага началото на семейство нови и напълно електрически автомобили на RENAULT, които ще се материализират на пътя от следващата година. За новата си разработка, от френската марка споделят, че демонстрира виждането й за електрическата мобилност на утрешния ден, като предлага адаптивност и модулност спрямо съответните потребителски потребности и желания.

RENAULT MORPHOZ е с напълно електрическо задвижване, разполага със системи за постигане на Ниво 3 самостоятелно ръководство, а с помощта на системите си за свързаност може да бъде споделян с други потребители, когато не се употребява от собственика си.

Възползвайки се от модулната платформа CMF-EV, MORPHOZ може да бъде конфигуриран с различни, като мощ, потенциал и пробег, електрически задвижващи системи.



От Renault са създали MORPHOZ в две основни версии- Градска и за пътешестване, като първата е с дължина от 4.4 метра, а капацитетът на батерията му е 40 kWh. Във версията за по-дълги пътувания, концепцията е с дължина от 4.8 метра, междуосието е 2.93 метра, а потенциалът на интегрираният акумулаторен блок е 90 kWh, достатъчен за изминаването на към 700 километра.

С предно задвижване, Renault MORPHOZ, който разполага с образован бордови виртуален помощник, е оборудван с електромотор с мощ от 136 конски сили в градската си версия и с 218 конски сили при модификацията за преходи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР