Ще зачести едно много неприятно явление. Това са прашните бури,

...
Ще зачести едно много неприятно явление. Това са прашните бури,
Коментари Харесай

Стаси Цалова с лоша прогноза за България: Мой колега ми каза, че е видял, че това нещо вече се случва

„ Ще зачести едно доста неприятно събитие. Това са прашните стихии, които ще срещаме все по-често в България. “ Това сподели водещата на „ Времето “ по bTV Станислава Цалова.

„ Мой сътрудник от Сърбия сподели, че е видял към този момент в Сърбия и в Унгария, че това нещо се случва. Това нещо е реалност. След горещото и изсъхнало лято идва есента и когато духа вятър и се появи такава прашна стихия, водачите са доста неприятно изненада. Това събитие е особено за Близкия изток, само че не е особено за нас. То дори към този момент се е случвало, само че не е било в регионите, близки до трафик “, сподели още тя.

Важно за алергичните! Липите ще прецъфтят и ще намалее концентрацията на дървесни полени

Според метеоролoга на bTV и тайфуните могат да се появят, а за тях би трябвало да сме готови, с цел да имаме единствено материални вреди без жертви.

„ Филипините, да вземем за пример, не са готови, и когато връхлети торнадо, има хиляди починали. Трябва доста да се работи и да се работи същински, а не да е политика. Климатът това не е просвета и най-хубавите експерти в региона на времето не желаят да се занимава с климат, тъй като това не е просвета “, разясни още Стаси Цалова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР