Днес предстои поредна вълнуваща вечер в Шампионската лига, като ще

...
Днес предстои поредна вълнуваща вечер в Шампионската лига, като ще
Коментари Харесай

Екшън мачове в Шампионската лига днес

Днес следва поредна вълнуваща вечер в Шампионската лига, като ще се изиграят втората порция мачове от 3-ия кръг на груповата фаза.

В група Е Челси се изправя против Милан, като това е конфликтът, който приковава най-силно вниманието. До момента " росонерите " оправдават упованията и записаха победа и тъждество, до момента в който " сините " от Лондон са единствено с точка в актива си. Другият мач от групата опълчва Република България Залцбург и Динамо Загреб.

В група " F " Реал Мадрид ще се опита да реализира трета поредна победа. " Белите " одобряват Шахтьор Донецк. При победа " кралете " значително ще си подсигуряват прекосяване в елиминационната фаза на шампионата. В другия конфликт Република България Лайпциг е хазаин на Селтик. " Биковете " записаха две загуби досега, а " детелините " имат една точка в актива си.

В група " G " Манчестър Сити ще се опита да продължи страхотната си форма с нова безапелационна победа. Тази вечер противник на " жителите " е Копенхаген. Далеч по-интересен е другият конфликт в групата, който опълчва Севиля и Борусия Дортмунд. Победа на " жълто-черните " довечера значително ще им подсигурява второто място в групата.

В група Н Бенфика и ПСЖ имат по шест точки, а през днешния ден се изправят един против различен на " Луж ". В другата среща Ювентус е хазаин на Макаби Хайфа и ще преследва наложителна победа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР