Днес подразделението за лекотоварни автомобили на Mercedes-Benz - Mercedes-Benz Vans, разкри първите

...
Днес подразделението за лекотоварни
автомобили на Mercedes-Benz - Mercedes-Benz Vans, разкри
първите
Коментари Харесай

Това е Mercedes Concept EQT

Днес подразделението за лекотоварни автомобили на Mercedes-Benz - Mercedes-Benz Vans, разкри първите детайлности, фотоси и видео на новата си електрическа концептуална разработка Concept EQT, за серийната версия на която разяснява, че ще бъде първото премиум предложение в сегмента на малките ванове.

Concept EQT слага началото на ново семейство коли на Mercedes, а именно T-Class, който ще бъде стартиран на пазара през идната година. УСпоредно с това, от компанията анонсира и проектите си за лансирането на нов търговски ван Citan, който ще забележим преди края на тази година и който също ще получи изцяло електрически вид.

"Разширяваме портфолиото си в сегмента на дребните ванове с предстоящия T-Class ", разясняват от Mercedes-Benz Vans. "Той ще бъде прелъстителен за фамилии и онези от частните клиенти, които независимо от своята възраст, се наслаждават на разнообразни видове активност и се нуждаят от много пространство и оптималната модулност без да се жертват комфорта и стила. T-Class ще им предложи атрактивен вход в света на Mercedes-Benz ".



Mercedes Concept EQT е с съществени габарити дължина 4945 мм, широчина 1863 мм и височина 1826 мм, дебютира с две плъзгащи се порти с широко отваряне, което дава обещание елементарен достъп до втория и третия ред седалки, а тематиката за простора на интериора е развита с помощта на панорамен стъклен таван.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР