Днес около 01.00 ч. в резултат на целенасочените полицейски действия

...
Днес около 01.00 ч. в резултат на целенасочените полицейски действия
Коментари Харесай

Задържаха избягал затворник в Бургас

Днес към 01.00 ч. вследствие на целенасочените полицейски дейности на чиновниците от Пето Районно ръководство - Бургас е арестуван, разгласен за общодържавно търсене, 20-годишен престъпно проявен бургазлия, отклонил се преди седмица от работен обект от открит вид, ситуиран край квартал „ Сарафово “, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Бургазлията излежавал 10-месечна присъда „ отнемане от независимост “ за осъществени обири на движимости. След като се отклонил от обекта, престъпно проявеният мъж се укривал в разнообразни необитаеми къщи в населявания от него бургаски квартал „ Рудник “.

По време на задържането 20-годишният мъж се държал нападателно, което наложило потреблението на физическа мощ и помощни средства - белезници. Бургазлията ще бъде върнат назад в бургаския затвор за доизлежаване на присъдата „ отнемане от независимост “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР