Днес Nissan разкри първите подробности за версията 2022 година на легендата

...
Днес Nissan разкри първите подробности за
версията 2022 година на легендата
Коментари Харесай

Nissan показа GT-R 2022 в две лимитирани версии

Днес Nissan разкри първите детайлности за версията 2022 година на легендата GT-R, която ще бъде стартирана на японския пазар през следващия месец. За въвеждането на спортната кола на пазара, от компанията са планували две специфични равнища на оборудване GT-R Premium Edition T-spec и GT-R Track Edition T-spec, основан взаимно с NISMO.

Двете нови специфични версии на GT-R 2022, които ще бъдат създадени в лимитирана серия от единствено 100 автомобила, са надградени с екслузивни карбон-керамични спирачни дискове, карбонов заден спойлер, неповторим капак на мотора, тематични обозначителни емблеми и други.

Nissan GT-R Premium Edition T-spec се отличава с по-луксозно осъществяване на интериора си и изпълнени в бронзов цвят джанти, а GT-R Track Edition T-spec е предопределен за търсещите допълнителената динамичност, както на пътя, така и като визия, като награжда оборудването с извънредни карбонови таван и багажник.

Без изненади, GT-R T-spec версиите са оборудвани с ръчно съединеният 3.8-литров, V6 елемент VR38DETT на Nissan, който обещава максимална мощ от 565 конски сили и е комбиниран с шестстепенна роботизирана предавателан кутия и система за задвижване на четирите колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР