Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време,

...
Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време,
Коментари Харесай

Слънце и дъжд в първия ден от новата седмица

Днес над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, само че над Североизточна България облачността ще се усили и тук-там там в следобедните часове ще превали. С до сдържан северен вятър ще прониква по-хладен въздух. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, малко по-ниски в североизточните региони и по Черноморието, в София – към 21°.
 
Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна по северното крайбрежие и основно там в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан, най-вече северен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е към 18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 
Над планините ще е най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има към и след обяд над Източна Стара планина и на обособени места там ще превали. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР