Днес на свое заседание Управителният съвет на Държавен фонд Земеделие

...
Днес на свое заседание Управителният съвет на Държавен фонд Земеделие
Коментари Харесай

Ива Иванова е новият изпълнителен директор на ДФ Земеделие

Днес на свое съвещание Управителният съвет на Държавен фонд „ Земеделие ” избра Ива Иванова за изпълнителен шеф на разплащателната организация, оповестиха от пресцентъра на Министерство на земеделието и храните.

В сходство със законовите условия, кандидатурата е по предложение на министъра на земеделието и храните доктор Георги Тахов след съгласувателна процедура с министър-председателя на Република България Димитър Главчев. 

 

Ива Иванова е магистър по „ Право на Европейския съюз “ от Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, взаимно с Университета в Нанси – Франция. Има и магистърска степен по „ Международен бизнес “ от Икономически университет – Варна. Владее британски език.

 

От 2010 година досега Иванова заема разнообразни длъжности в Държавен Фонд „ Земеделие “. Професионалният й път в ДФЗ стартира в дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване в селските региони “ като специалист, като през 2015 година израства в длъжността основен специалист.

През 2019 година Иванова е нараснала в шеф отдел „ Договориране по частни ограничения “, а две години по-късно оглавява дирекцията „ Договориране по използване на ограничения за развиване в селските региони “.

 

С решение на Управителния съвет на Държавна фирма „ Земеделие ” от 19 август 2022 година Ива Иванова е назначена за заместител изпълнителен шеф с ресори Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и риболовство (ПМДР) 2014-2020.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР