Днес мнoзинa щe бъдaт oбзeти oт cъмнeниe, бeзпoĸoйcтвo, нecигypнocт пo

...
Днес мнoзинa щe бъдaт oбзeти oт cъмнeниe, бeзпoĸoйcтвo, нecигypнocт пo
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът взима важни решения, лъвът се носи по течението

Днес мнoзинa щe бъдaт oбзeти oт cъмнeниe, бeзпoĸoйcтвo, нecигypнocт пo oтнoшeниe нa пpaвилнocттa нa нaпpaвeн пo-paнo избop или взeтo peшeниe. Освен това тpябвa дa бъдeтe внимaтeлни - eднo cъбитиe щe ви пoмoгнe дa ce paздвижaт нeщaтa, дa ce нacтpoитe пo-пoзитивнo. Πpocтo тpябвa дa cтe гoтoви дa peaгиpaтe пo нaй-пoдxoдящ и бъpз нaчин и cвoeвpeмeннo.

Овен
-->
Сега е моментът да се заемете с значими каузи, да се реализират световни планове. Това е време на разрушение на остарялото и основаване на новото. С хората, които обичате, би трябвало да сте откровени, с цел да запазите доверието си един в различен. Възможни са болки в региона на гърдите.

Телец

Трябва да сте подготвени да вземете огромни и значими решения. Бъдете деликатни, в случай че се постанова през днешния ден да работите с електрически уреди или да шофирате! Възможни са повреди и злополуки. Предстоят ви вълнуващи срещи и занимания. Добре е да излезете измежду природата или да медитирате.

Близнаци

Безработните имат късмет да си намерят работа, а предприемачите да разширят активността си. Това е ден за взимане на значими решения. Може да потърсите и нови източници на приходи. Добре е да носите планински кристал. Той преобразува силата в позитивна.

Рак

Не подценявайте препоръките на по-опитни хора! Можете да вършиме проекти за бъдещето, за разширите активността си. Пред вас се откриват повече благоприятни условия и вероятно ще ви е по-лесно да реализирате задачите си. Това е и положително време за нови сантиментални връзки.

Лъв

Сега е желателно да сте пасивни и да се носите по течението. Не започвайте нищо ново, само че би трябвало да завършите това, което не търпи отсрочване. Не влизайте в разногласия с околните си! Може да започнете диета.

Дева

Време е да обърнете повече внимание на кариерата си. Може да спечелите доверието на началниците и да се издигнете в служебната подчиненост. У дома обаче са вероятни недоразумения, само че не се затваряйте! Поговорете умерено с колегата си и кажете какво не ви харесва!

Везни

Въздържайте се от огромни покупки! Може в този момент да се справите с всевъзможни проблеми, в случай че не вземате прибързани решения и се вслушвате в препоръките на хората с повече опит. Добър е денят за дейна креативна работа и за лекуване. Не е желателно обаче през днешния ден да се обяснявате в обич.

Скорпион

Имате прелестен ден. Енергийният ви капацитет е задоволителен, с цел да се справите с компликациите на работното място. Може да покорите нови върхове благодарение на околните си. Денят е удобен за събуждане и превръщане на половата сила.

Стрелец

Ще имате през днешния ден триумф на работното място, единствено в случай че се занимавате с това, което ви подхожда. Не очаквайте обаче другите да ви изпълнят дилемите, спестете си разочарованията! Не вярвайте на хора, които ви дават обещание лесни пари! Това е ден за любовни терзания. Не се поддавайте на негативните страсти!

Козирог

Избягвайте конфликтните обстановки. Днес сте като барут. Има риск да извършите нещо, за което ще съжалявате. Затова, в случай че ви предизвикат, не отговаряйте на злото със зло! И най-малкият проблем може да ви извади от равновесие. Не допускайте страстите да замъглят разсъдъка ви!

Водолей

Можете да намерите нужната поддръжка, с цел да осъществите това, което сте замислили. Нужно е обаче да се освободите от подозренията. Не отхвърляйте пътешестване и срещи! Добре е през днешния ден да не употребявате храни, съдържащи доста течности. Благоприятно ще ви подействат отвари от билки.

Риби

Пълни сте с сила. Заемете се обаче с решаването на неотложните проблеми и не се съмнявайте в удобния резултат! Това е ден, в който може да придобиете нови умения, да усвоите познания, които ще са ви от огромна изгода. Не вярвайте на обещания от хора, които не познавате добре!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР