Днес гордото знаме на Ислямска република Иран в посолството на

...
Днес гордото знаме на Ислямска република Иран в посолството на
Коментари Харесай

Посолството на Иран в София: Тръмп не иска мир

Днес гордото знаме на Ислямска република Иран в посолството на Иран в София е свалено на половина в респект на индивида, който не разреши черното знаме на Ислямска страна (ИД) да бъде издигнато в столиците на някои страни, в това число Ирак и Сирия, оповестиха от дипломатическата задача.

На човек, който не разреши последствията от съществуването на това извънредно събитие да се проявят в европейските страни. Командир Касим Сюлеймани беше личността, представляваща най-ефективната мощ в битката против тероризма и екстремизма в Западна Азия. Той изигра значима и определяща роля в противодействието против ИД, Ал Нусра и Ал Кайда. Страхливото и малодушно убийство на този човек от агресора, а точно незаконният режим на Съединените американски щати под директното командване на Тръмп, съставлява толкоз рисков и малоумен акт, който от ден на ден демонстрира терористичния темперамент на американското държавно управление, изразяващ се в поддръжката му за терористични групи в района и по света. Всъщност този нерешителен терористичен акт, който беше поръчан от американския президент, изложи на показ американския държавен тероризъм пред всички.

Съединените щати, които хвърлиха района в неустановеност посредством едностранни действия, систематични нарушавания на интернационалното право, несъразмерен напън и стопански тероризъм над Иран, в този момент слагат същия този район на ръба на същинска война посредством увеличение на напрежението, войнствеността и прибягване до държавен тероризъм. Това е война, която, в случай че стартира, ще има последици и ще докара до безпорядък в доста страни! Този терористичен акт на Съединени американски щати на иракска земя беше остро наказан от иракския министър- ръководител и разгласен за жестоко нарушаване на иракския суверенитет и териториална целокупност. Тази терористична демонстрация усили напрежението и враждебността в района, заплаши стабилността и мира и свидетелства за обстоятелството, че американският режим не желае мир, непоклатимост и сигурност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР