Днес е особен ден за всички зодии. Една от тях

...
Днес е особен ден за всички зодии. Една от тях
Коментари Харесай

Една зодия ще види бялата лястовица, друга да се пази от клюки

Днес е необикновен ден за всички зодии. Една от тях би трябвало да е отворена за нови неща – ще види бялата лястовица или най-малкото ще се сблъска с куп изненади. Друго от зодиите обаче ще е обект на злословия. Тя те би трябвало да дава ухо на тях обаче, тъй като това безусловно ще й стъжни живота. Какво вещаят звездите през днешния ден – вижте дневния хороскоп, показан от „ Факти.бг ”

ОВЕН - Не сте доста наясно какво тъкмо очаквате от индивида против вас. Май повече ви вълнува по какъв начин ще постигнете задачите си. Независимо от всичко, имате съществени проекти, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората към вас с държанието си.

ТЕЛЕЦ - Днес ще имате много проблеми за разрешаване, само че в последна сметка това са неща, с които би трябвало да се преборите в самите себе си. Потърсете казуса някъде в личното си схващане, без да се гневите.

БЛИЗНАЦИ - Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго извънредно. Не ограничавайте съзнанието си, в случай че желаете да видите света по нов метод. И бъдете подготвени за изненади.

РАК - Някога Стефан Цанев беше написал `носете си новите дрехи`. Направете го през днешния ден. Не чакайте специфичен мотив, не чакайте Бог знае какво, живейте през днешния ден, бъдете в този момент, дишайте с цялостни гърди, Вие сте живот!

ЛЪВ - Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произлизащите събития, само че се пробвайте да влезете в крайник. Ще би трябвало да поемете нови отговорности на плещите си.

ДЕВА - Май много хора не могат да се оправят без помощта ви. Направете си стройна организация за деяние, с цел да съумеете да “огреете ” на всички места.

ВЕЗНИ - Възползвайте се от пропуснатите благоприятни условия, по кое време в случай че не в този момент и кой, в случай че не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, по този начин и хората ще ви виждат.

СКОРПИОН - Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, в случай че не всичко става съгласно вашите проекти, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

СТРЕЛЕЦ - Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се коства, че целият свят се пробва да ви впрегне в работа и да ви употребява. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, само че не и груби. Правете нещата както би трябвало, пък да става каквото ще.

КОЗИРОГ - Днес ще имате много проблеми за разрешаване, само че в последна сметка това са неща, с които би трябвало да се преборите в самите себе си. Потърсете казуса някъде в личното си схващане, без да се гневите.

ВОДОЛЕЙ - Малко по-подозрителни сте към хората към вас и ще ви е мъчно да простите, даже и на колене да ви паднат. Не е неприятно да деянията малко повече достойнство и да помислите дали пък да не дадете още един късмет.

РИБИ - Прогнозите за днешния ден са много положителни, нещата можете да неуспехите самите вие с черногледството си. Днес шансът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте позитивно на нещата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР