Днес е особен ден. Честваме 149 г от кончината на

...
Днес е особен ден. Честваме 149 г от кончината на
Коментари Харесай

Борисов със сериозна обида към Кирил Петков. Сравнението

Днес е необикновен ден. Честваме 149 г от кончината на Левски. Освен, че е печален е и празник, тъй като неговите завещания, оставят вечно. И той е жив. Жив в главите на всички нас. 

Особено значимо е за тези региони, в които живеят християни и мюсюлмани ние да съблюдаваме неговите завещания. За чиста и свята република, за етническа приемливост. По това съм се водил когато пристигнах и видях, по какъв начин едно дърво пораства от паметника на културата, джамията беше празна. 

Това съобщи Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ в Разград. 

Борисов минал с джипката и разхвърлял пари, защо. За джамия черква, за булеварди, за стадиона, да не забравяме трибуните, Дерета. 

" Не стига, че си я карах самичък, а желаеха да го извърнат като негатив. Ето ги къде са парите, всичките са в интерес на хората от Разград и прилежащите обитаеми места. 

Те не се свенят към този момент 11 месеца да слизат от тея джипки. Много почитам Цънцарова, която водеше следствието за джипките, само че желая да чуя, в случай че тогава е било неверно, 11 месеца Радев и Петков не слизат от тях. Кое е било неприятно. 11 месеца за какво е положително. Двоен критерий. Само давам образец. 

Никъде няма министър председател като Петков и Радев в Европа да се вози в 12-13 годишни коли. Не е вярно. Давам ви единствено един образец, тъй като българина схваща най-вече от образци ", добави още той. 

На днешния ден това постоянно би трябвало да ни е в главите. Особено в районите, където е вървял възродителния развой, добави водачът на ГЕРБ. 

" Хемус няма да стане в никакъв случай, в случай че не се върне ГЕРБ. Ще цъкате с език, като гледате Южна България, която има автомагистрала до Бургас,. И Струма няма да стане. Надявам се да достроят, което най-малко е стартирано. Това са райони в застой ", безапелационен бе Борисов. 

Всеки ден мрат хора, Средно по 100 души дневно. Всеки има душичка, всеки се нуждае в рецесията от лекарство, от месо, с цел да оздравее. всеки живо създание има потребност от тези 50 лева И когато подпомагаш бизнеса, взехме решение да подпомогнем и хората. Те се подведоха от популизма, направиха ги 120,

Но приходите се прибират единствено от огромния налог Данък добавена стойност, който идва от повишението на цените, не от работата на стопанската система ", сподели Борисов. 

Борисов напомни и разразилата се инфлация и неналичието на задоволително ограничения за преодоляването ѝ. 

" В момента нафтата отива на 3 лв.. Ние ги държахме на най-ниската ставка на акциза. само че в този момент и това е скъпо. Затова предложихме Данък добавена стойност за горивата да е 9%, Вие сте район житница, от тук до Добрич е жито царевица овес. Да създадем 9% на главните хранителни артикули. Европейска комисия сподели, че може да е 20,9,0.

Борисов изрази възмущение и от държанието на настоящия министър председател Кирил Петков в Брюксел

" Вчера в Брюксел Петков съобщи, че България е лъгала за Шенген. Това да вървиш да си срамиш страната не е национално отговорно. Ще минат две години и това ще бъде напомнено. 11 пъти Европейска комисия приема, че България е изпълнила критериите за Шенген. Няма министър председател или канцлер, който да е пристигнал в България и да не го е удостоверил. За кое сме излъгали. Нула миграция. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР