Днес е официалното откриване на 3-тата фотоизложба на VIVACOM #кодоранжево.

...
Днес е официалното откриване на 3-тата фотоизложба на VIVACOM #кодоранжево.
Коментари Харесай

VIVACOM открива третата изложба #кодоранжево

Днес е формалното разкриване на 3-тата фотоизложба на VIVACOM #кодоранжево. Жителите и гостите на столицата могат да се насладят нa красивите фотографии, уловили магията на оранжевия цвят, до 30 октомври в градината на „ Кристал “.

В изложбата са включени 69 фотоси, дело на експерти и фенове фотографи, обединени от задачата #кодоранжево. Кадрите разкриват оранжевите мигове в всекидневието, елементи от природата, лица, сила, наслада, въодушевление и предизвикат въображението. Снимките бяха споделяни през цялата година в Instagram профилите на фотографите и отбелязвани с #кодоранжево.

От основаването си до в този момент хаштагът се трансформира в един от най-използваните на кирилица и досега сплотява над 15 000 фотоси, носещи символиката на оранжевия цвят. Мисията на #кодоранжево продължава да бъде стимулирането на въображението и творчеството при запечатването на оранжевите облици и приобщаване на създателите към оранжевото семейство на VIVACOM.

Официалното разкриване на изложбата ще бъде през днешния ден в 17:30 часа в градината на „ Кристал “.

Кадрите от изложбата ще продължат живота си след 30 октомври в хижа „ Беласица “, където VIVACOM ще подари паната, с цел да радват окото на посетителите и да внасят сила и приятни страсти.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР