Днес е чудесен ден за зодиите, независи че времето е

...
Днес е чудесен ден за зодиите, независи че времето е
Коментари Харесай

Една зодия се къпе в пари, друга прави скъп подарък

Днес е превъзходен ден за зодиите, независи че времето е тъмно и дъждовно. Повече от знаците ще са финансово и прочувствено постоянни. Любовта господства над всичко. Една зодия ще стабилизира парите си и ще се почувства уверена. Друга към този момент го е направила и в този момент ще си купи нещо мечтано. Освен това ще направи и безценен подарък на гаджето.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, вижте дневния си хороскоп:
-->
ОВЕН - Вашата вътрешен глас е мощна и можете добре да се ориентирате във всяка обстановка. Заложете на персоналните си умения и чувства, общувайте и споделяйте! Бъдете съответни и задавайте въпроси, в случай че желаете да узнаете истината! Бъдете снизходителни към грешките на колегата си!

ТЕЛЕЦ - Имате късмет както да стабилизирате финансовото си положение, по този начин и за нова връзка, в която никой няма да господства, а ще цари единствено любовта. Семейните могат да хармонизират връзките си, само че в тези ден отделете повече внимание за потребностите на децата си!

БЛИЗНАЦИ - Обърнете внимание на значимите за вас неща, както в деловата, по този начин и в персоналната сфера! Не подценявайте дребните пречки и достижения! Полезни за вас в този момент са физическите извършения. Трябва да пазите главата си, мозъка, очите. Избягвайте разногласията с обичания!

РАК - Може да постигнете мечтаният триумф, в случай че останете уверени и търпеливи. В този ден ви се дава свръхестествената дарба да надушвате парите. Дори да не ви е ясно какво да вършиме, може да намерите метод да си увеличите приходите. Възможни са проблеми с бъбреците.

ЛЪВ - Плановете ви може да претърпят промени. Наблегнете на това, която ви тормози и се освободете от казуса! Ако той е обвързван с досадник, който ви товари прочувствено, посочете му правия път и не го оставяйте повече да ви нервира! Научете се да казвате „ не “!

ДЕВА - Този ден е удобен за асимилиране на познания. Може да осъзнаете висшият смисъл на своето съществувание или с регресивна терапия да разберете какъв е вашият кармичен урок и какво би трябвало да извършите, с цел да стане животът ви по-лек. Следите кръвното си налягане!

ВЕЗНИ - Поели сте отговорности, които не са ваша работа и вие го знаете. Сега е моментът да се разберете с сътрудниците и да разпределите дилемите. Ако обичаният (любимата) ви е изненадал с неустоимо предложение, не го карайте да чака дълго! Зарадвайте го с отговора, който чака!

СКОРПИОН - Предизвикайте решения на проблемите, вместо да се притеснявате! Ще съумеете да си извършите уговорките, в случай че планирате всяка своя стъпка и не си отвличате вниманието от задачата. Не планирайте срещи с другари, а концентрирайте напъните си да зарадвате обичания!

СТРЕЛЕЦ - Това е превъзходен ден за промени. Може и да се решите на крачка, която в предишното е била невъзможна. Сега е моментът да отидете на пазар и да си купите това, което от дълго време сте желали. Помислете от какво се нуждае гаджето ви! Изберете подарък, само че му го дайте на следващия ден!

КОЗИРОГ - Нормално е в този ден настроението ви да е приповдигнато. Постарайте се да контролирате страстите си, да имате положителни мисли и планове! Времето е удобно за пазаруване на нов дом, за ремонт, да засадите растения. Уязвими са очите, не ги натоварвайте!

ВОДОЛЕЙ - Изпълнени със мощ и воля, ще се чувствате като спечелили. Любовта ви въодушевява. Ще изненадате близките с ексцентрични хрумвания. Не отлагайте срещи, договаряния, пътувания! Дамите да се готвят за вечеря на срещи, а мъжете от този знак да мислят за практични дарове!

РИБИ - В този ден може да реализирате даже и най-смелите си фантазии, в случай че ги споделите с обичания човек. Разчитайте на неговата (нейната) помощ! Може да се освободите от нездравословните си привички и да придобиете нови умения. Някои може да открият, че имат способността да лекуват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР