Днес бе поставено началото на онлайн регионален портал за култура

...
Днес бе поставено началото на онлайн регионален портал за култура
Коментари Харесай

Централна Северна България с онлайн портал за култура и туризъм „Ела и преживей!“

Днес бе сложено началото на онлайн районен портал за просвета и туризъм за Централна Северна България.

В него ще се разгласява настояща информация за забавни културни събития, фестивали и туристически обекти и направления в областите Разград, Велико Търново, Габрово, Русе, Силистра и Плевен. Целта на самодейността е стимулиране на туризма и културния продан в района. Слоганът на интернет платформата, представляваща фейсбук страница, е „ Ела и преживей! “ като концепцията е да се показват по атрактивен метод събития и туристически дестинации в тази част на страната ни, с цел да се предизвика в туристите съпреживяване и страст при посещаване им.

Създаването на портала е в следствие от взаимната работа и отличното съдействие сред регионалните шефове в Централна Северна България и е една от първите осъществени съответни действия от План за взаимни действия на Областните шефове от Северен централен регион, иницииран от Областния шеф на област Разград – доктор Деян Димитров.

Предстои осъществяване на още редица действия като създаване на общ културен календар на Централна Северна България, работни срещи с туроператори от страната и чужбина и други.

Портала може да посетите и разгледате като кликнете на следния линк:
https://www.facebook.com/%D0%95%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B9-102391545802557
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР