Днес аз съм Кристи, пишат стотици в мрежатаУжасът в Сотиря

...
Днес аз съм Кристи, пишат стотици в мрежатаУжасът в Сотиря
Коментари Харесай

Убиецът на Криси прострелян с два куршума

Днес аз съм Кристи, пишат стотици в мрежатаУжасът в Сотиря възроди петиция за връщане на смъртното наказване
Две огнестрелни рани в краката откриха лекарите от сливенската МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ при прегледа на 21-годишния Мартин Трифонов, арестуван за зверското обезчестяване и ликвидиране на 7-годишната Кристин от сливенското с. Сотиря. 21-годишният някогашен пандизчия бе хванат след гонене в гората над селото в петък. Мартин оказал опозиция на служителите на реда и те били принуди да го спрат със пукотевица.

ВИЖ ОЩЕ: Майката на килъра Мартин готвела бягството му

Куршумите са пронизали лявото бедро на психопата и са счупили дясната му подбедрица, само че положението му е устойчиво и няма заплаха за живота.

" Пациентът е контактен, дава отговор на въпросите ни, относително спокоен е ", разяснява сбито зам. шефът на здравното заведение доктор Хрисант Хрисантов, представен от организация " Монитор ". По тъжна подигравка на ориста доктор Хрисантов е бил измежду медиците, създали опити предишното лято да спасят живота на 28-годишния Живко Димитров, притежателят на питбулите, нахапали първо Мартин, а по-късно нахвърлили се върху него.

ВИЖ ОЩЕ: Убиецът на Кристи като този на Виктория Маринова

Тепърва престоят разпити на хванатия в гората Трифонов. Днес ще му бъдат повдигнати обвиняванията в ликвидиране, обезчестяване и блудствени дейности, съобщи представителят на сливенската окръжна прокуратура Ваня Белева.

Пак през днешния ден се чака да излязат и резултатите за ДНК-пробата, която се прави от специалистите при института по криминалистика и криминология на Министерство на вътрешните работи.  Резултатът би трябвало да „ закове “ обвинения, който се е гаврил с почтеното момиченце под моста на дере, преминаващо през Сотиря.

„ Тялото на дребната Кристин ще бъде кремирано, по този начин са поискали околните й… “, сбито заяви кметът на Сотиря Димчо Георгиев, потърсен от публицисти, с цел да схванат датата за погребението на мъничката жертва. Той отхвърли да разяснява аргументите, предиздвикали майката Гергана и дядото Красимир да вземат това решение. По-рано през днешния ден стана ясно, че фамилията няма пари за заравяне. Кметът Георгиев даде обещание помощ.

В обществените мрежи десетки младежи сложиха на стените си поста: „ Когато Нотр Дам пламтя, всички бяхте Нотр Дам. При атентата в Париж, всички бяхте Париж, при пожарите в Сибир слагате фотография „ Аз съм Сибир “. Днес Аз съм Криси. Криси бе бъдеща първокласничка, само че няма да тръгне в никакъв случай на учебно заведение. Тя е щерка, внучка… Тя е тяхното дете.  Вече не… Благодарение на един изрод и умопобъркан. Колко от вас се слагат на мястото на родителите?! Огънят, където падне, там гори. Аз не съм Сибир, Париж, Нотр Дам и прочие, през днешния ден АЗ СЪМ КРИСИ!!! “ със фотографията на по този начин и недочакалата първия си образователен ден Кристин Георгиева.

Дългогодишни адвокати с доста опит в наказателните каузи разясняват, че Трифонов най-вероятно ще признае виновността си и това автоматизирано ще го защищити от най-тежката допустима присъда: пожизнен затвор без право на подмяна. Напълно допустимо било след 25-26 години той да излезе на независимост, защото законът му дава правото да желае предварително освобождение, откакто изтърпи 2/3 от наложеното му наказване, разяснява още организация " Монитор ".

Ужасът в Сотиря възроди петиция за връщане на смъртното наказване. Това изиска в петък и евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Той настоя за химическа кастрация на изверга. Днес с коментар по тематиката във Facebook излезе и вицепремиерът Красимир Каракачанов. „ Случаят в Сотиря демонстрира за следващ път, че концепцията за несоциализираните общности, която предложих, би трябвало да бъде призната. Знам, че някои сътрудници се боят от Европа, само че за мен сигурността на българските жители е по-важна от намръщените физиономии на служителите в Брюксел. Бог да елементарни починалото дете! И най-строго наказване за отговорния! “, написа във фейсбук водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР