Днес Apple заяви, че планира да пусне актуализация на софтуера

...
Днес Apple заяви, че планира да пусне актуализация на софтуера
Коментари Харесай

Apple отрече титаниевата рамка на iPhone 15 Pro да допринася за прегряването му

Днес Apple съобщи, че възнамерява да пусне актуализация на софтуера за iOS 17 с корекция на казуса с прегряването на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, а по-късно компанията показа спомагателни детайлности по въпроса със уеб страницата MacRumors.

Важно е да се означи, че съгласно Apple казусът не е обвързван с титаниевата рамка. Противно на отчет от тази седмица, Apple съобщи, че дизайнът на iPhone 15 Pro не способства за прегряването. Всъщност Apple съобщи, че титановата рамка и алуминиевата подструктура обезпечават по-добро разпръскване на топлината, в сравнение с всички модели Pro от предходното потомство с рамки от неръждаема стомана.

Apple уточни, че някои приложения на трети страни са претрупали чипа A17 Pro по незнайни аргументи, в това число Instagram, Uber и рейсъра Asphalt 9: Legends, и че работи с разработчиците на тези приложения, с цел да реши въпроса. Apple съобщи, че нейната корекция на грешката няма да включва понижаване на продуктивността на чипа, с цел да се оправи с казуса, обвързван с температурата, и подсигурява, че дълготрайната продуктивност няма да бъде наранена.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР