В САЩ почина вторият подател на сигнал за дефекти в

...
В САЩ почина вторият подател на сигнал за дефекти в
Коментари Харесай

Умря и вторият информатор за дефектите на самолетите Boeing

В Съединени американски щати умря вторият адресант на сигнал за недостатъци в самолетите на Boeing. Бившият помощник на доставчика Spirit Aerosystems Джошуа Дийн умря след „ непредвидена, бързо разрастваща се зараза “, споделиха неговото семейство прпед вестник The ​​Seattle Times. Другият осведомител Джон Барнет, се самоуби през март, съгласно съдебно-медицински отчети.

Поиналият в този момент Джошуа Дийн е на 45 години. Както отбелязва вестникът, той е водел здравословен метод на живот, само че умрял след две седмици в сериозно положение заради стафилококова пневмония. Той е бил настанен в болница поради проблеми с дишането.

Дийн открива през 2022 година, че механиците са нарушили технологията за продупчване на дупки в рамката за налягане на самолети от серия MAX. Той докладвал за това на началниците си, само че те пренебрегнали обстановката. При същата инспекция той не е забелязал различен недостатък, само че това е станало причина за уволнението му. По-късно Дийн съобщил за нарушаванията на Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР