Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп може да се сблъска

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп може да се сблъска
Коментари Харесай

Тръмп може да се сблъска с допълнителни санкции за забрана на тайните пари на фона на процеса за мълчание

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да се сблъска с още наказания за още един кръг от евентуални нарушавания на заповедта за секрети пари, когато се възобновят свидетелските показания в процеса против него за секрети пари.

Съдия Хуан Мърчан ще организира чуване в Ню Йорк за още четири онлайн изявления, които съгласно прокурорите нарушават мандата на съда, забраняващ на някогашния президент да приказва обществено за правосъдни заседатели или основни очевидци по делото.

Съдия Мърчан към този момент разгласи Тръмп за пренебрежение към съда във вторник, глобявайки го с 9 000 $ (£ 7 200) за девет онлайн изявления и го заплашвайки със затвор, в случай че продължи да нарушава заповедта за задръстване.

Не е ясно по кое време арбитър Мърчан може да се произнесе по настояването за нови наказания. Процесът е в своя 10-ти ден.

Очаква се Кийт Дейвидсън да се завърне на скамейката, откакто господства в показанията на очевидците във вторник, обрисувайки по какъв начин е уговарял секрети пари покупко-продажби с National Enquirer...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР