Президентът на Израел изрази мнение за масивните антисемитски лагери, които

...
Президентът на Израел изрази мнение за масивните антисемитски лагери, които
Коментари Харесай

Президентът на Израел публикува шокиращо изявление относно лагерите на университетите в САЩ: `Възраждане на антисемитизма`

Президентът на Израел изрази мнение за солидните антисемитски лагери, които са изникнали в елитни колежи и университети в Съединените щати, осъждайки „ маскираните страхливци “, които „ разрушават прозорци и порти на барикади “.

Израелският президент Исак Херцог се обърна към тези в еврейската общественост в тези кампуси и по света, които се усещат жертви на демонстрации.

„ Пред лицето на насилието, издевателството и заплашването, до момента в който маскирани страхливци разрушават прозорци и порти на барикади, атакуват истината и манипулират историята, дружно сме мощни “, сподели президентът Херцог във видео адрес.

„ Докато те скандират за инфитада и геноцид, ние ще работим дружно, с цел да освободим нашите заложници, държани от Хамас, и ще се борим за гражданските свободи на целия свободен свят и нашето право да имаме вяра и принадлежим и правото на живейте гордо, спокойно и несъмнено като евреи и като израелци на всички места “, добави той.

Президентът на Израел прецен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР